Fantastiska svenska kortfilmer

Flakmonkey
Fantastiska svenska kortfilmer

Fick det här tipset från en tjejkompis med betydligt bättre koll än mig och det är en film gjord av norrköpingsgänget Crazy Pictures. Just den här filmen heter "Du ritar futl" och jag tycker faktiskt att den var smått magisk. Finns även andra filmer att titta på och de är väl värda en titt de också. Konst är vad det är!

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Va8ajksEGOw&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Va8ajksEGOw&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

#blogg

Medlem
Fantastiskt kortfilm

Får lite Dexter-vibbar av den killen

Inaktiv

Bra film, gillar "Nakenlekar" också.


signatur

Kullberg-as approved by BaratsAndBereta

Inaktiv

Säkert fler som sagt det men om jag var du skulle jag ändrat färg på bloggens namn. vit text mot vitbakgrund är lite svårt att läsa.


signatur

Waffleman, 300 meters. northwest!

Medlem

Kollade in resten av deras filmer. "Nakenlekar" och "Everything is poetry baby". Sjukt välgjorda korfilmer.

Skägg.
10 Chambers

Killen är en bra skådis men tycker ändå det saknas lite känsla. Grymt på alla andra sätt och vis.


signatur
Medlem

Får hålla med spiken där. Han är bra, men det känns ändå lite tafatt, eller utryckslöst. han kanske fick de direktiven, men ändå:)

Grym film!

1
Skriv svar