Börja om från början

Medlem
Börja om från början

Jahapp, borde ha tänkt på att när något blir nytt så måste något gammalt försvinna, och ja det har det gjort också. Min bloggbanner är borta och som oturligt nog så har jag ingen kopia av den. Vilket är lite surt. Men det betyder att jag kan börja om, och har tänkt på att även ändra namn på bloggen. Har funderat på att titta lite även på "Now Loading" igen och se om jag har orken att göra avsnitt 2.

Now Loading som några kanske minns var mitt försök att göra ett nostalgispel-program. Men pga att jag inte hade tänkt igenom det hela när man väl satt sig framför kameran, så blev det lite av ett misslyckande, och Sen så orkade vi inte göra flera försök, men ska titta närmare på det där. Under tiden så bjuder jag på avsnitt 1 igen. bara för att.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Mv9vLnIzKjg&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Mv9vLnIzKjg&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

#blogg

Medlem
Börja om från början

Yes! Mer Now Loading! Gör ett manus annars blir det lätt en massa flum, jag tycker även att du ska göra ett nytt intro. Kanske en loading bar?


signatur

Tempus fugit.

Medlem

Mjo, ska försöka och sätta mig ner och tänka igenom det hela lite bättre. Men kan inte lova något än att det kommer ett till avsnitt måste bara checka runt lite och se om det är möjligt.
En loadingbar skulle ju vara någonting var prat om det efter första avsnittet var släppt men ja sen blev det som det blev.

Men fint att det finns folk som verkade uppskatta det iaf ^_^

1
Skriv svar