Inaktiv

Väldig bra recension. Jag börjar misstänka att det handlar om pengar under bordet när de stora spelsajterna hyllar detta spel.
Man blir lite förvånad när man läser en recension om far cry 2 på IGN med en stor annons som säger far cry 2 bredvid.

Riktigt skitspel faktiskt... Eller är det överhuvudtaget ett spel?

Redaktör

Donjojo: annonser och betyg har absolut ingenting med varandra att göra. Spelföretagen väljer självklart att annonsera där annonserna får mest genomslag och har störst målgrupp - i spelmedierna. Ubisoft annonserade ganska friskt här på FZ i samband med spelets premiär, och vi satte en tvåa i betyg.

Jag garanterar förstås inte att korruption inte förekommer på sina håll, men om det gör det så är det ovanligt. Spelarna lär snabbt märka om spel får oskäliga betyg, och då är det förtroendet rökt. Men man ska komma ihåg att betyg sätts av individer och därmed i grund och botten är subjektiva - det finns inga betyg som är rätt eller fel, bara tycke och smak.


signatur
Medlem

Vilken version ligger FC2 på nu? Vilken är den senaste patchen?


signatur

Hemsida: www.ombd.se
Discord: https://discord.gg/yrShMAg
Server: Squad Europe (serverpartners med adminbehörighet)
Besök gärna Sveriges äldsta Squadklan med cirka 50 selekterade soldater. Många med militär erfarenhet. Vi satsar stort på gemenskap!
Åldersgräns: 25 år

Inaktiv

Jätte dåligt och enformigt spel. Det ända spelet har är grafiken och inte ens den är på topp. Alla originella moment blir snabbt enformiga.

Bara för att det är nyskapande behöver det inte vara bra. Detta finns otaliga exempel på då man krystat tagit fram något som ska vara originellt från andra spel. Men sen har spelet inget annat. Va fan spelar grafik, karaktärs utveckling, typ av vapen för roll när spelet har en sketen story, kass känsla och är så enformigt att det är roligare att kasta en boll mot en vägg till sig själv om och om igen?

Medlem

Tycker FC2 är sådär..
1:an är mycket bättre.


signatur

Googla först , fråga sen

Medlem

2/5!?!!?? DU ÄR ETT MOOOOOOONSTER


signatur

Now you're playing with power... NOW YOURE PLAYING WITH FUCKING SHIT, YOURE BETTER OFF FUCKING SHIT THAN FUCKING WITH THIS FUCKED UP SHIT

Medlem

Tröttnade på det här spelet efter fem minuter.

Medlem

Köpte FC2 på steamrean nyligen för 20 eller var det 40 kr. Det var det i alla fall värt. Några timmars underhållning, sedan ledsnade man.


signatur

Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

Skriv svar