Nu kan 2010 bli reklamfritt!

Flakmonkey
Nu kan 2010 bli reklamfritt!

Jag har länge (enda sedan jag flyttade in) funderat på och velat sätta upp en "Ej reklam tack" skylt på min dörr, men som med allting annat "oviktigt" så har jag skjutit upp det i all oändlighet - fram tills nu! I onsdags lånade jag nämligen etikettskrivaren på jobbet och ordnade så att min dörr numera ser ut enligt nedan. Blev visst lite snett men nu ska jag förhoppningsvis slippa slänga en massa reklamblad till pappersinsamlingen som jag ändå aldrig tittat på.

<a href=http://www.fz.se/medlem/bilder/?id=17839><img src=http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=17839 width=450></a>

Rätt fascinerande att jag sköt upp något som tog mindre än fem minuter att fixa i mer än ett år. Ibland är man verkligen så irriterande lat

#blogg

Medlem
Nu kan 2010 bli reklamfritt!

Du kommer nog bli nöjd när du inser effekten av den lilla texten:) Jag satte upp en likadan i höst, och den enda reklam jag har fått hittils är Hyresägarnas hyresgästreklam.

Så grattis!

Medlem

Tänk så mycket man skulle kunna få gjort om man bara inte sköt upp saker hela tiden...

Nu slipper du bombas med reklam iaf!

Medlem

Problemet är väl att inga reklamutdelare kan svenska så du får göra som en vän gjorde, en laminerad skylt med fras liknande "Ingen hjä*la reklam här för då blir det bråk" på en hel drös språk med lämpliga symboler också.

1
Skriv svar