Lite nya filmer

Medlem
Lite nya filmer

Kollade runt lite efter vad som händer i filmvärlden. "Savage" verkar kunna bli något bra, en irländsk "Death Sentence" typ.

Affisch på "Robin Hood" har kommit...

Får väl se hur bra den blir, förutsettningarna ser ju bra ut men med en ny riktning på filmen så vet man ju aldrig (Crowe skulle ju spelat en god Nottingham först).

Lite humor blir det i "Cop Out" med Bruce Willis och regisserat av Kevin Smith...men har inte honom som manusförfattare dock.
Men dom borde ha behållit den första titeln "A couple of dicks" istället...

Repo Men verkar också bra med Jude Law, Liev Schriber och Forest Whitaker. Har dock varit en del snack om att den liknar Repo musikalen för mycket men vad gör det.

Lite mer humor...Brendan Fraser går ner sig ännu mer med "Furry Vengeance" och i "Frozen" fastnar Daily Planets fotograf i en skidlift..nej just ja det var ju en rysare inte en komedi...

Tom Cruise och Cameron Diaz i en ny Mr & Mrs Smith-liknande film som heter "Knight and Day". Liknade film är Gerard Butlers nya "The Bounty Hunter" där han spelat mot Aniston.

Trailern på nya Karate Kid ser faktiskt bra ut, Jackie verkar spela lite mer seriös vilket kan bli väldigt bra i slutändan.

La Horde ser snaskigt bra ut också, fransmännen vill väl visa britterna var skåpet ska stå... Haute Tension var en film jag själv chansade på när jag köpte den men grymt bra var den, grodätarna kan trots allt film så en fransk 28 dagar senare kan väl knappast bli dålig...sen om dom kunde lägga ner sitt jävla språk och snacka engelska som resten av den civiliserade världen gör vore det ju bra... (ok spanskan är större whatever!)

Mer apokalyptiskt i The Crazies med Timothy Olyphant.

#blogg

Skägg.
10 Chambers
Lite nya filmer

Är skeptisk till Robin Hood, det känns för mycket Gladiator all over. Ridley gör dock sällan en dålig flm.


signatur
Medlem

Jo det känns lite så, en korsning av prince of thieves och gladiator, hade nog varit bättre och gjort orginalidéen med en ond robin och en god scheriff...

har väl inga större hopp för den men lär nog bli en underhållande film värd att se.

1
Skriv svar