Jihad-mod av BF2

Medlem
Jihad-mod av BF2

http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=2105341
(om ni kollar filmklippet så får ni reda på att det inte är en jihad-mod, och ingen kräver 25 dollar för att man ska få modden (som inte finns))

det första jag tänkte på när jag såg filmklippet var Americas Army... det är EXAKT vad dom snackar om egentligen... förutom att det spelet är på USA's sida och inte mellanöstern...

skrämmande inkompitenta nissar på pentagon:down:


signatur

Go for it - ALL or Nothing!

Medlem

Dom är väldigt smarta tycker ja, eftersom dom kan använda sånt till sin fördel. Ingen som ifrågasätter dom.

Medlem

Väldigt inkompetent tycker jag, hade de bara rotat lite hade de ju fattat att det var en vanligt spel och inte något annat. Men de gjorde de väl inte utan bara antog saker, precis som vanligt.

Btw: Detta postades på WTF! för ett halvår seden :).


signatur

<3

Medlem

okej, didnt know.

men alltså... om dom nu verkar ha ljugit fram att någon kräver 25 dollar för att man ska få tillgång till denna "mod"...

undra då hur det ligger till med dom "tänkta" terrorattacken i england för någon månad sen... USA/England lär ju inte ha direkt svårt att "offra några terrorister" för att i media kunna skina med att de har tagit några terrorister precis innan de tänkt göra en terrorattack som skulle döda XXXX antal oskyldiga människor...
vem kontrollerar om dessa människor verkligen tänkt göra det FBI/CIA/Pentagon säger att dom tänkt göra... vad är det som säger att "bevisen" inte kommer från just dessa myndigheter osv... skrämmande... och sombonus vinner dom sympatisörer


signatur

Go for it - ALL or Nothing!

Medlem

Ja usa vinklar och vrider på grejer enbart för sitt eget bästa inget nytt där, ett tydligt exempel är ju de så kallade Massförstörelse vapnen som skulle finnas men som inte existerade. De försöker skapa ett hot och en rädsla bland folket så de får fler anhängare till "Kriget mot terrorn".

Edit: stavfel


signatur

<3

Medlem

Experterna har koll...

Medlem

Hur och varför i helvete trollade dom fram skiten om 25usd?


signatur

Life is like a shit-sandwich; the more bread you have the less shit you eat.

Medlem

Det är ju bara en kortfilm, inte ens ett spel. Lyckat värre.


signatur

Don't tell me i got no life, im a gamer, i got millions.

Medlem

Hahahah, det är väl Jihad så fort man tar livet utav jänkare i BF2 oavsett!

Skillnaden är väl att dom har bytt ut samplingarna mot Allah ackbar!, eller något annat som visar hat mot jänkare och nato nissar!

är det några som skall stämmas så är det EA/Dice som kommit på skiten och just valt dom grupperna, precis som med 1942, det är tydligen accepterat att ta livet av varann samt påbörja nya världskrig i den virtuella världen.

Det gör inget att folk skjuter ihjäl varandra på gatorna i New york, men att någon klipper en jänke i ett spel då brakar helvetet löst och dom planerar nya invasioner!

Amerikaner i ett "NÖT" skal

/S


signatur

Denon / Pioneer

Medlem

ja det tyder ju på stor självinsikt att bli så förbannad över ett (fiktivt) jihadspel när både hollywood och spelindustrin spottar ur sig usa-vänlig propaganda i ett nästan obehagligt tempo.

snart fabulerar de väl ihop att BF Vietnam är ett utbildningsverktyg för nordkoreanska terrorister :evil:


signatur

För de ord, som till andra man har sagt, ofta man bitter får böta.

1
Skriv svar