That 70's Show Dvd?

Inaktiv
That 70's Show Dvd?

Jag har blivigt väldigt sugen på att se that 70's show, tycker serien är så sjukt bra så tänkte att man kunde köpa säsongerna som har släppts på dvd.

Hörde för ett tag sen att det skulle komma en svensk releas av säsong 1 men har inte sätt eller hört nåt om det, är det någon som har fått tag i den eller vet vart man kan köpa den?
Kommer nog köpa dvd'erna i allafall eftersom jag inte bryr mig om svensk text direkt och antar att den inte har släppts, men det vore ju kul att ha svensk om det finns.

Inaktiv

Kommer hålla ett par ögon på den här tråden då jag är ett fan av serien också.

Medlem

Har för mig att de skrev på cdon.se att de skulle få säsong ett, det var mer än ett år sedan jag kollade det på cdon men inget har hänt sedan dess, så man kan bara importera dem än så länge tror jag...


signatur

"Totalt. Jävla. IG!"

Medlem

[http://play.com/] har de 3 första säsongerna med engelsk textning (region 2). Lite dyrare än t.ex amazon.com men du slipper iaf tullavgiften.


signatur

"That's the second biggest <object here> I've ever seen!"

Inaktiv

hittade en butik igår [http://www.clickshop.se/], när jag kom in först tyckte jag att det såg väldigt skumt ut och att that 70's show säsong 1 kostade 199:- gjorde det ännu mer skumt, så jag sökte runt lite och hittade omdömen om butiken och det verkar ju inte vara så farligt så jag beställde säsong 1 (faktura) ;), om det är som det ska vara så ska jag få den imorgon

1
Skriv svar