Koffeinchock!

Skägg.
10 Chambers
Koffeinchock!

När till och med DN tar till kraftord som "chock", ja då måste det vara allvarligt. Deras inslag om koffeinhalsandet på Dreamhack är både oroande och lite lustigt. Oroande för att det säkert finns folk som inte inser att det är direkt korkat att dra i sig ett flak Jolt, tugga lite energituggummi och toppa det med ett par energidrycker. På ett dygn. Lustigt för att de såklart måste ha med något så "exotiskt" som en tjej på Dreamhack som egentligen inte har något med ämnet att göra.

<object width="480" height="270"><param name="movie" value="http://csp.picsearch.com/players/dnplayer.swf?playlist=http%3..."></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://csp.picsearch.com/players/dnplayer.swf?playlist=http%3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="270"></embed></object>

#blogg


signatur
Medlem
Koffeinchock!

För mig brukade det nog gå åt två flak på dh, fast då blev det ofta några burkar över. Iofs så blev det väl även några lösa burkar läsk när man vandrade omkring och blev törstig..

Medlem

Aldrig pillat med varken koffein eller någon slags energidryck, fungerar bra ändå. Kan förstå att man behöver något om man inte kunnat sova eller har småbarn att ta hand om, men att halsa sådana drycker bara för att kunna spel? Nej tack.


signatur

Don't tell me i got no life, im a gamer, i got millions.

Medlem

Du kanske har förträngt det, men jag vill minnas att du och jag en gång i tiden överlevde enbart på Jolt och koffeintabletter. Jag tror aldrig jag varit så sjuk i hela mitt liv som när vi kom hem efter den resan.


signatur

Robin,
Frilansare

Skägg.
10 Chambers
Skrivet av xplejjn:

Du kanske har förträngt det, men jag vill minnas att du och jag en gång i tiden överlevde enbart på Jolt och koffeintabletter. Jag tror aldrig jag varit så sjuk i hela mitt liv som när vi kom hem efter den resan.

Jo, jag har svaga minnen av en mycket kall vinter, ett flak jolt och en pillerburk. Det blev i alla fall inga flak per person och dag. Dh och sjukdom brukar vara synonymt, jag undrar hur många som kommer hem med svinis i år.


signatur
Medlem

Usch, energidrycker kan dom ta bort imo, ersätt det med vanlig kaffe och coca-cola i rimliga mängder plus massor med frukt och vatten.. Betydligt godare samtidigt


signatur

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka. - A. Einstein

Medlem

Flickan var ju inte bara tjej, utan en förståndig tjej, som bara drack max 2 burkar om dagen!


signatur

En demonstration: Demon.
Ett demonstrations-ex: Demot.

Medlem

Jag vill minnas att koncentrationen tjejer(med sittplats) var på 10% för några år sen och är på väg uppåt? Sen är de ju också en del eventbesökare som är av det könet.

Sedan vill jag bara påpeka att jag trodde seriöst att "chocken" handlade om att det inte såldes någon Jolt på Dreamhack Winter i år! (Där DH brukar var 30% av totala försäljninge för hela året)

Samt så hade dem 15-års gräns på köparna.

Som en liten anekdot kan jag dock berätta att efter 60+ timmar vakenhet (gick bra så länge trots 3 burkar energidryck) så börjar hjärnan sova och kroppen gå på autopilot. Har aldrig varit sömngångare men jag satt vid min dator sen en sekund senare så "vaknade" jag flera rader ifrån min plats ibland vid några mitt i en konversation och ibland framför någon annans person dator.


signatur

(PS. Detta inlägg har ingenting med sympatier mot sovietunionen, gamla nazityskland eller något annat politiskt styre att göra. DS.)

1
Skriv svar