Metroid-utvecklare startar ny studio

Robot
Inaktiv
Metroid-utvecklare startar ny studio

skönt, hatar när folk ska låsa in plattformar.. men vissa spel passar ju bäst till kanske en viss sådan.. men tex PS3 och 360.. spelen ska komma på båda isf..

Metroid på ps3 o 360 vore nice. nu får dom jobba hårt, för nu kan spelet bli en legend på nytt !

Medlem

Grymt!

Edit : Däremot INGEN chans att Metroid skulle dyka upp på varken PS3 eller 360 då varumärket ägs av Nintendo.

Inaktiv

Kanske kan bli nåt bra utav det hela.

Medlem

Riktigt trevlig nyhet, hoppas på något bra.

Medlem

Litar på dem att de kan få ur sig bra grejer :>


signatur

"A lie is truth, until you recognize it as a lie. To see the truth behind those lies is probably the right thing to do. However, it may not necessarily bring happiness. Lies are Happiness."

PC-spelare
Dator: TUF Gaming B550 Pro, Ryzen 5600G, 16GB RAM, Sapphire Radeon RX 5600 XT

Medlem

Kunde varit en riktigt bra nyheyt om det inte hade varit så att dom ska jobba för EA, var väl ungefär där det gick åt skogen.

Hade varit gött med en egen kickass studio utan ett stort företags påfrestningar :s

Medlem

Hoppas på nått bra då

Retro har varit duktiga om än aningens instängda med Metroid-serien. Hoppas det går bra för de här (och att Retro får lite frihet att skapa andra projekt än Metroid någon gång)

Inaktiv

EA förstör):


signatur

a"C"RED -

Medlem

Får hoppas dem gör ngt bra nu då och isåfall till alla tv-konsoller (PS3, X-box 360 och Wii) så att dem inte gör till bara Wii som förut.:(


signatur

////Mr.Waterboy
Frukta inte vapnet, frukta bossen som använder det.

Inaktiv

Från att göra utslitna Ninentdo titlar till att göra multi spel i EA kvalite. Hurra för dem.


signatur

Game of the Year FZ. Du har väl inte glömt rösta?

Medlem

Ja sånt här hör man hela tiden tycker jag. Vilka förrädare!

Medlem

Synd att dom gjorde första misstaget att samarbeta med EA

Inaktiv

Tycker folk är lite väl hårda mot EA nu. Dom har ju stått får några av dom bästa spelen genom tiderna. t.ex. Burnout serien, the sims, battlefield, crysis, rockband och spore bl.a. Folk måste förstå att bara för att kvalitén på spelen inte har någonting att göra med huruvida EA ger ut ett spel åt någon. Det är dock en helt annan sak om man börjar prata om EA egen utvecklingsstudio. Det är ju inte den bästa. men som utgivare är dom hur bra som helst!


signatur

//Aron

Medlem

Kan passa på att nämna att dessa 3 killar jobbade på Metroid Prime, dom var inte med i utvecklingen utav 2:an eller 3:an. Så Retrostudios är fortfarande en toppen utvecklare, men ska bli kul att se vad dom kan åstadkomma iaf.

Medlem

"Tycker folk är lite väl hårda mot EA nu. Dom har ju stått får några av dom bästa spelen genom tiderna. t.ex. Burnout serien, the sims, battlefield, crysis, rockband och spore"

inget av dom där spelen kan väl räknas som det bästa genom tiderna! Jag skulle nog mera säga att det finns bra mycket bättre spel, Tetris, Pacman, Space Invaders bara för att nämna några! Att EA har ekonomiska bekymmer är det ingen talan om, var faktiskt på en föreläsning igår där man bland annat talade om EA som Evil Empire. Dom håller på att göra det de stora musik jättarna gjorde för länge sedan och förstörde musikbranschen genom att köpa upp alla mindre företag, lägga ner dem, förstöra deras spel. Vad jag vet så har det inte kommit nåt bra utav EA, varken spelmässigt eller branschmässigt! Pratade dessutom hur viktigt det var för att SPORE ska bra för att EA ska få det att gå ihop, själv anser jag att spore är en bra vision som verkligen inte lever upp till sina lovord! Tyvärr så kommer dom väl eller har dom väl lyckats genom att det säljer hyfsat! Undrar om det är tillräckligt bara! Spelet kommer ju vara utdött om några veckor!

Medlem

EA har ju sagt själva att deras spel varken är bäst eller sämst. Man får vad man betalar för. Underhållning. Utan EA tror inte jag det går så bra för spelindustrin. Faktum att dem har faktiskt bra spel i sina fickor, visst kan man blir less på tjatande NHL spel varje år men senare år har de faktiskt lyckats med NHL serien.

1
Skriv svar