Ars gratia artis

Medlem
Ars gratia artis

Sucker Punch heter ju Zack Snyders nya rulle. Brudar, robotsamurajer, drakar och dubbelvingade flygplan med en och annan mecha... Första trailern visade väl mest att filmen hade budget att röra sig med, risken med en film som marknadsförs med tre heta brudar är ju att det rör sig om en lågbudgetfilm. Den har väl kanske den känslan men med en liten glimt i ögonvrån och en, som det ser ut, helt okej budget.

Annan rolig sak är ju att Bond: 23 ser ut att få klartecken i alla fall. MGM har ju lite ekonomiska problem... Konstigt att ett av dom kanske historiskt sett starkaste bolagen nu fallit. Sorgligt.
Konstigt av en annan anledning också, Bond (och Rosa Pantern) låg ju hos United Artists tidigare, det bolaget gick ju i kav och MGM snappade upp Bond ur vraket... Gick ju sådär, med två nya Bondrullar som verkligen var riktigt bra borde ju bolaget kunna håva in stålar men nej, det räckte inte. Nu sker en rekonstruktion eller något sånt av bolaget och då står ju dom stora titlarna på rad för att komma ut på biodukarna. Bond 23 och The Hobbit är väl dom två största just nu men man har en förhoppning om att släppa en ny Bondrulle vartannat år.
Att tillägga är att Sony Pictures står bakom MGM sedan några år...vad väntade man på?
Kanske chansen att ta över kontrollen av världens största filmkatalog, för det har MGM rättigheterna till...
Dock kommer MGM bara att stå för halva Bonds budget, vem som ska betala resten av kalaset återstår att se. Detta börjar bli ett problem verkar det som, bara att se hur mycket produktplaceringar som görs i film och serier nuförtiden. Färskaste exemplet är väl Dexter där Nokia har tryck upp sin nya N8 i nyllet på kameramannen vid flera tillfällen. En annan sak är väl att i alla desa nya serier är det ingen som har gamla bilar, allt är nytt och fräscht och aldrig samma bil i två säsonger... Men det är väl den världen "folket" vill leva i, för med mer reklam blir, kanske, priset billigare, dock aldrig gratis så det hela blir en ond jävla cirkel...

<center><object width='486' height='275' ><param name=flashvars value='config=http://rstvideo.com/trailer/embedxml/?id=15095'><param name='wmode' value='opaque'><param name='movie' value='http://rstvideo.com/player/player.swf' /><embed src='http://rstvideo.com/player/player.swf' width='486' height='275' allowfullscreen='true' allowscriptaccess='always' wmode='opaque' flashvars='config=http://rstvideo.com/trailer/embedxml/%3Fid=15095'></embed></object><p>Trailer till <a href='http://rstvideo.com/trailer/sucker-punch-trailer-2/' title='Trailer till Sucker Punch [trailer 2] hos rstvideo' target='_blank'>Sucker Punch [trailer 2]</a> från <a href='http://rstvideo.com/trailer/' title='rstvideo har Sveriges största arkiv med filmtrailers' target='_blank'>rstvideos trailerarkiv</a>.</p></center>

#blogg

Medlem
Ars gratia artis

Vad jag hört senast så kommer MGM inte att leta efter någon ny partner som kan köpa upp dom utan kommer att begära sig själva i konkurs.
Dock blir inte The Hobbit lidande av det, utan dom har helt enkelt hittat andra investerare, som just nu är hemliga.

Bond kommer också att fortsätta, dom kommer att använda manuset som skrevs till senaste Bond som Daniel Craig skulle vara med i, dock letar dom en ny skådespelare som kan ta över rollen.

Personligen så hoppas jag på att Daniel Craig kan komma tillbaka som Bond sen i framtiden, men just nu har han ju fullt upp med Milleniumtrilogin. Kanske hinner han bli "för gammal" i filmbolagens ögon för att spela Bond och letar efter någon yngre.


signatur
1
Skriv svar