Fem minuter Gran Turismo 5-gameplay läckt?

Medlem
Skrivet av Exxo:
Skrivet av Soulless:
Skrivet av Exxo:

Tycker att GT-serien alltid har varit mer åt "arkad-hållet" jämfört med att visa upp "realistisk simulation", sen får GT-fanatikerna säga vad de vill.

Beror ju helt på vad du jämnför med.
Det kommer ju aldrig i närheten av den simulation man kan finna i vissa racing simulatorer till PC, men jämnfört med det mesta (nästan allt) på konsoller är det väldigt realistiskt.

Jo införandet av skademodeller är ett bra steg på vägen. Något som jag har irriterat mig oerhört på i de tidigare spelen om jag ska vara ärlig... men tydligen så skulle det bara vara "premiumbilarna" som hade skademodeller?

nu pratade jag mest om fysiken och hur man måste köra i spelet.
Men ja, skadefysik är såklart också en del som många önskat. Skälet till att det itne funnits i tidigare GTspel är att utvecklarna menat att spelet handlar om att rejsa och tävla och inte går ut på att krascha. Därför har de valt att inte spendera tid o pengar på skadefysik.

Förrens nu då och exakt hur bra och hur många bilar som ingår i "premium" återstår att se men jag misstänker att de flesta intressanta bilar att köra lär vara premium.


signatur

"AT LAST, SIR TERRY, WE MUST WALK TOGETHER."

Medlem

http://www.youtube.com/watch?v=pJfHw9qmmko&feature=player_emb...

Nu tvivlar inte jag längre. Kolla in känslan "in seat". Ser riktigt gritty ut.

Inaktiv

Just nu en genomför ett av världens ledande IT-säkerhetsföretag Sophos en global kampanj för att utse världens mest oövervinneliga person. Kampanjen utgår från sajten http://mostinvincible.com , som kommer samla de mest vågade filmerna från YouTube, videor som besökarna postar då de tio som fått flest röster vinner var sina iPads!

12
Skriv svar