Vad kan vara fel på mina xbox kontroller?

00a
Medlem
Vad kan vara fel på mina xbox kontroller?

Efter att min xbox 360 med tillhörande två trådlösa kontroller legat på hyllan ett bra tag(halvår) så tänkte jag ta upp spelandet igen.

Här börjar problemet. När jag trycker på mitten knappen på kontrollen så blinkar den bara till snabbt utan att något händer med konsolen. Alla fyra lampor blinkar till snabbt för att sedan helt slockna. batterierna är nya, har även testat olika. sprang ut i skogen för att slippa möjliga störningskällor. Men samma sak händer. Det enda jag kan komma på som förklarar det skulle vara det att kontrollen är sönder

Det konstiga är att båda kontrollerna beter sig likadant. Jag testade att byta batterihållare mellan dem men utan skillnad. att båda gått sönder känns lite otroligt.
Är de sönder eller kan det vara något annat som jag inte tänkt på eller känner till?

Medlem

Skumt. Har du testat att länka kontrollen till konsolen genom att hålla in den lilla pricken på toppen av kontrollen och den lilla knappen på framsidan av konsolen?


signatur

"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

00a
Medlem

Jag har testat alla möjliga knapp kombinationer vid start och efter start av kontrollen men inget har påverkat. Lamporna på kontrollen blinkar till snabbt likt tidigare för att sedan helt slockna

Medlem

Om den blinkar med alla lampor snabbt och sedan slocknar så har det ju med låg betterinivå att göra. Men du har ju bytt batteriet, så det värsta som kan ha hänt är att batteriet som har varit inne i kontrollen under en längre tid har förstört den.

Om alla lampor blinkar under en längre tid utan att slockna så är kontrollen inte länkad till konsolen. Du länkar dem genom att göra det jag skrev ovan (tryck på knapparna samtidigt).

Det bästa du kan göra är att kontakta Xbox supporten med numret: 0858536524


signatur

"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

1
Skriv svar