Medlem
Köp av headset

Upptäckte idag att mitt headset har gått sönder, Razer Piranha. Därför är jag nu i jakt på något nytt, som har bra kvalitet och rätt så schyst pris. Jag är studerande ifall ni undrar vilken prisklass det skulle kunna ligga i. Jag vet att bra headset kostar lite, men kan tänka mig att lägga ut runt 800 totalt, men då ska det vara ett bra ett!


signatur

Rädda skogen ät en bäver

Medlem

Lite beroende på vad du spelar och lyssnar på, men detta är kanon då du får ett par hörlurar som heter duga!

http://www.maxfps.se/product_view.aspx?productid=1374

Razer carcharias sålde jag precis vidare efter drygt ett år, riktigt bra lurar - jag bytte upp mig till Sennheiser 360 G4me (om du undrar varför jag inte har dem kvar). Dessa sitter riktigt skönt och ljudet är bra i dem. Det som inte är 100 i mitt tycke var micekn - men den funkar för de flesta spelen.
http://www.maxfps.se/product_view.aspx?productid=1962

Lite mer snack har gått i denna tråden: http://www.fz.se/forum/hardvara/vad-ska-man-kopa-for-horlurar...


signatur

A badly drawn wolf

Medlem

Ok, tack för hjälpen och för tipset, ska kika runt lite innan jag bestämmer mig.


signatur

Rädda skogen ät en bäver

Ish
Medlem

Har aldrig ägt en Razer produkt värt pengarna. Har PC350 (föregångaren till 360 som nämts ovan). Skillnaden är i stort att 350 är slutna istället för öppna. Jag gillar dem, dock skulle jag nog ta 360 om de jag redan hade inte fungerade bra. Kan bli lite svettigt Va var det för fel på micen? Den är ju underbar!

Annars ska ju steelseriers vara bra!


signatur

"If the road ahead is long, don't turn back"

Medlem

Här har du riktigt bra lurar! Är väldigt nöjd med min i alla fall. Väldigt snygg röd färg också.


signatur

"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

Medlem

Jag köpte ett nytt headset härom dagen. QPad QH-1339.

http://www.fz.se/artiklar/20090304/qpad-qh-1339/

Detta är ett par highend gaming-lurar som genomgående har fått bra betyg i alla recensioner jag iaf läst, förutom på en punkt, priset. Normalt kostar dom nästan 3000 kr. Har av den anledningen inte köpt dom tidigare men av en slump så sprang jag på dom på Media Markt i Malmö i fredags när jag var där av en annan anledning. Till min förvåning så kostade dom "endast" 999 kr, vilket kanske är ganska saftigt det med för ett par lurar, men när man testat dom så ångrar man sig inte in sekund, och då är dom inte inspelade än.
Nu vet jag inte om det är samma pris på andra Media Markt i Sverige då dom kör med individuella prissättningar mellan butikerna och även kan ha olika sortiment, men man kan ju alltid ringa och fråga, om man nu har ett Media Markt i närheten. I Malmö hade dom iaf skyltexet kvar efter jag köpte mina.

Medlem

Jag är fortfarande ruskigt nöjd med mitt Creative fatality-headset. Underbart sköna lurar, de enda jag haft som jag kunnat sitta i timmar och spela/lyssna på musik med. Väldigt prisvärda också enligt mig

[http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=335463]


signatur

Nothing is power without Control

Medlem

Finns bara ett svar; Steelseries Siberia V2


signatur

Asus P5Q Pro | E8500 3.16GHz | XFX HD4890 1GB | Corsair 2x2GB | Corsair 620W | Spinpoint F1 1TB | Antec P183 | BenQ G2411HD 24" | Dell 17"

Skägg.
10 Chambers

Om man som jag inte använder micken mer än var tredje år är det sjukt värt att titta på vanliga hörlurar också. Du får mycket mer för pengarna.


signatur
Medlem

http://www.fz.se/forum/hardvara/vad-ska-man-kopa-for-horlurar...

gå ner till Foolwolf långa kommentar!
Han gjorde ett sånt bra inlägg till mig<3

Föresten så blev det ett par razer megalodon ! Sjuk nöjd!


signatur

Linux is not user-friendly. It _is_ user-friendly. It is not ignorant-friendly and idiot-friendly

1
Skriv svar