Den kom till slut

Medlem
Den kom till slut

Ja solen alltså. Efter en svettig timme i skinnställ och teknikbana och stadskörning avklarat så hade vi solen i ryggen då vi vände hemåt. Typiskt. Men gissningsvis hade det varit ännu varmare om solen legat på hela tiden och jag var mer svettig än efter ett spinningpass.
I morgon blir det ännu mer motorcykelåkning då både svärfar och jag har en ganska tuff vecka framför oss och kommer inte hinna med någon övningskörning på ett tag. Mer teknikbana och förhoppningsvis lite sol också så att en tur ner till Klagshamn eller så blir extra trevligt

Efter motorcykel och dusch var det så dags att ta sig in till Lilla torg för att möta upp Linda och Magnus. Kollegor till min Linda och väldigt goda vänner. Mat på Mello Yello (hamburgare i vanlig ordning) och en god Guinness.
Solen lyste och värmelamporna värmde (för det gjorde inte solen så mycket ännu).

Magnus flashade sin nya Sony Nex 5. En klockren gå-omkring-kamera då den är liten och behändig men med utbytbar optik. Den levererar toppenprestanda trots det lilla formatet.

En liten bild på Akira hanns med också på kvällspromenaden. Hoppas ni inte tröttnat på henne

Ha en trevlig lördagkväll där ute i Sverige och världen!

#blogg

Medlem
Den kom till slut

Stilrena bilder, damn jag har inkasserat en Canon 450d och mina bilder blir inte alls "nice", dock inte köpt något annat objektiv. Vad kör du med? och kör du med något efterredigeringsprogram.


Life is short , play more

Medlem

Jag har en del olika optik. Dessa tre bilder är tagna med en Sigma 85mm/1.4 som jag använder till porträtt mestadels, men som så klart funkar till mycket annat också.
Mina andra favoritgluggar är 24-70 och 70-200/2.8

Jag kör Photoshop CS4 som bildredigeringsprogram. Tycker det är väldigt bra om än något avancerat ibland. Men man måste ju inte använda alla funktioner hela tiden

Lycka till med din 450D, det är en finfin kamera. Som du själv är inne på är det optiken som sedan spelar störst roll i vilken karaktär bilderna får.

1
Skriv svar