I made it (the sequel to cheesecake 1)

Medlem
I made it (the sequel to cheesecake 1)

Trots otursdagen lyckades jag nog med cheesecaken ändå. Hallelujah! Samma recept som förra gången, fast jag slängde i kanel i bottnen och krossade jordgubbar i glasyren. Vet inte om den smakar gott dock, menmen.

[ia=25905; large]

Rastlös ikväll, har ni något kul förslag?

#blogg

Medlem
I made it (the sequel to cheesecake 1)

Bra att du lyckades.
Fast du borde egentligen ta och göra kladdkaka, det är något godare än cheesecake :).

Medlem

Haha, har dåligt trackrecord på kladdkaka, fastän det är asgott. Glömmer alltid grejor, typ senast var det mjölet!

Chefredaktör

Haha, kladdkaka rockar. Vi hade tre sorters kladdkaka på vårt bröllop istället för tårta. Vi gillar kladdkaka. En sjysst cheesekaka går dock inte av för hackor, den där ser über ut. Gelatin på toppen eller?


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Medlem

Ah japp, har upptäckt grejen med gelatin, Är inte gelatin gjort av djur eller något förresten?

Medlem

Gelatin tillverkas av Svål av gris, men det är mycket som innehåller ingredienser som kanske inte låter så aptitretligt

Den där kakan ser dock väldigt lockande ut! Nästa projekt: Morotskaka?

Chefredaktör
Skrivet av BeeJac:

Gelatin tillverkas av Svål av gris, men det är mycket som innehåller ingredienser som kanske inte låter så aptitretligt

Den där kakan ser dock väldigt lockande ut! Nästa projekt: Morotskaka?

Morotskakans varande är helt baserat på mängden kladd du har på.


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Medlem

Det finns vegetarisk gelatin också om du har tänkt göra nå i framtiden för någon vegetarian.


Medlem

Nejdå. Serverar aldrig något som inte haft en själ! Gott! 8)

1
Skriv svar