Utvecklarna snackar co-op i OpFlash: Red River

Robot
Utvecklarna snackar co-op i OpFlash: Red River

Vårt filmarkiv bjuder på utvecklardagbok där Codemasters försöker sig på att förklara hur det tänker kring kommande Operation Flashpoint.

#operation-flashpoint-red-river, #codemasters, #operation-flashpoint-dragon-rising


Utvecklarna snackar co-op i OpFlash: Red River

Stora ord, vi får se...


FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Medlem

Varför förkortas det "OpFor: Red River"?

Medlem

kommer nog mest bara bli lite tidsfördriv tills BF3 kommer. Hoppas det är bättre än Rising bara. För det var rätt skit.

Medlem

Vilken fin reklam.


"Publiken undanbedes från att kasta in bilder på knasiga katter, som kan distrahera spelarna."
- noaxark

Medlem

Måste erkänna att det ser riktigt kul ut

Dock inte den realism som finns i ArmA eller i första OpFlash, men ser kul ut ändå

Medlem

"OpFlash", "OpFor", "OPF" - åh vad jag är glad att folk inte ens försöker förkorta skiten på samma vis som Bohemias Operation Flashpoint.

Den förkortning som varit vedertagen inom communityn i ett decennium nu för det RIKTIGA Operation Flashpoint är OFP - inget annat. Använder man något annat visar man alltså tydligt att man aldrig ens varit i kontakt med OFP-communityn i fråga någon gång. Ni vet, den där communityn som förmodligen producerat mer modd-material än alla moddar till Quake och Half-Life tillsammans? Ring a bell?

Att alla använder lite vad som helst utom det vedertagna visar alltså att klientelet för dessa skitspel är radikalt andra människor än de som gillar OFP.

Medlem

OpFor står för Opposition Force, dvs Fienden, heter spelet OpFor: Red River så har dom ju failat hårt eller insett att de inte kan ha Operation Flashpoint som trademark på deras spel...

Sedan att spelet är HELT designat till konsol förstör mig verkligen, vanliga OFP var ju till data, det kom nån konsol port men den sög ju.

Tycker codemasters bara kan släppa hela Operation Flashpoint namnet och göra nått nytt namn som dom kan ha på delas spel för att lura gamers.

Sedan kan 4 spelare inte göra så mycket i coop, lättare när man är några grupper med ca 20 spelare mot AI. Det är fläskigt (alá Arma 2)

Medlem

OPFOR. måste vara fel, det är en förkortning av "Opposing Force" dvs fienden du spelar mot inom "krigsspel" både tvspel, datorspel och på riktiga träningsuppdrag ute i världen inom det militära. Om nu detta är svar på din fråga. /Nicklas

1
Skriv svar