Sony förklarar den långa tystnaden

Robot
Sony förklarar den långa tystnaden

Det tog ett bra tag innan vi insåg att kundinformation stulits, hävdar Sony.

#sony


Inaktiv
Sony förklarar den långa tystnaden

ett, "vi jobbar på det" hade ju iofs inte skadat lite tidigare imo


signatur

äldre än dig!

Medlem

Jag känner mig lite dubbelt av sånt här.
Som konsument hade jag självklart velat veta allting på en gång. Men för att sätta in mig i sittsen som Sony satt i så känns det som en sådan omfattande situation kräver en tystnad till en början, ur rent juridiska synvinklar.

Däremot känns det som en riktig klantig säkerhetsmiss, men om sådant är jag i princip nollställd om och borde antagligen inte yttra mig mer i den frågan.


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

Medlem

Det är en JÄVLIGT stor maskinpark vi snackar om, många, många och åter många ställen att säkerhetsställa och kolla upp, atbetet att säkerhetsställa att utövarna inte kan ta sig tillbaka in och "förstöra" utredningsarbetet är som sagt mer omfattande ju mer maskiner osv. som är inblandade. Sen är det nog rätt 100 att den externa säkerhets konsulten dom pratar om är FBI mfl. vilket innebär att dom som ovanstående talare säger säkerligen inte har fått yttra sig på nått sätt om det.

Medlem

Kanske de skulle kört ut info till användarna att stänga sina kontokort om det var klarlagt att det fanns info på vift.

Varför folk skulle riskera att få länsade konton när det blev såpass långt avbrott är svårt att förstå. Kanske dom klokaste stängde sina kort, vad vet jag.

Idiotsystem att lagra folks kortnr hursomhelst tycker jag. Det är till för att folk skall handla mer för att det är ingen tröskel att ta fram kort och mata in osv.

Några obekvämheter får vi väl leva med mot att det är säkert.

Medlem

Håller tummarna på att detta e rätt info. klicka på bilden på denna sida så finns det ett postat meddelande som säger att man nu inför crossgame chat och andra godbitar när nätverket ändå är nere. http://www.thesixthaxis.com/2011/04/27/rumours-surface-regard...

Inaktiv

http://www.youtube.com/watch?v=v4BXqDhxvfw

Hitler's finds out PSN hackers stole his credit card details.


signatur

[Core i7 920 4,2ghz] [Rampage 2 Extreme][Gtx 295] [3x2gb ddr3 1600mhz] [3 x 24tum e2400hd]
http://www.youtube.com/user/Robbaz

Medlem

Hoppas de hittar den skyldige. Så onödigt att hålla på sådär tycker jag. Även om man inte gillar Sony så finns det bättre sätt att visa sitt missnöje med vad det nu må vara.

1
Skriv svar