Civilization V - Behöver hjälp!

Medlem
Civilization V - Behöver hjälp!

Det är så här. En kompis till mig har precis skaffat en ny, sexig dator. Den har bland annat windows 7, 8 gig ram, Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 och AMD Phenom II X6 1055T. Det skall alltså inte vara några större problem med Civilization V. Men! Problemen han är är väldigt... speciella. För det första. Han kan inte spela singleplayer what so ever. Spelet krachar när det laddar, utan några som helst fel-meddelande, dock så kunde vi köra multiplayer online utan några som helst problem(wtf).

På directx 10&11 mode är det ännu mer fucked upp. Spelet vägrar att starta i fullscreen. Vi har ändrat i settings och skrivit i en viss fil bland documenten, men ingen hjälpte. Och när han går till settings ingame, så kan inte ändra något. Det är svårt att förklara, men ni ka tänka er att rullmenyerna är helt tomma. Det finns inte ett skit han kan redigera, och spelet krachar när han startar ett spel. Vad fan är problemet igentligen? Vi har testat installera om det(en gång från skivan och en gång från steam) och det funkade inte. Alla drivrutiner finns också på plats. Någon som har hört om detta problemet eller något liknande innan?

Medlem

Tänkte bara hoppa in och säga att om ingen här vet något, kolla på steamforumet. alt. googla det.

Medlem

http://forums.2kgames.com/showthread.php?93423-Hardware-On-2-...!

En del verkar ha problem med "Large fonts" i windows.

Annars så är det väl bra att ladda hem senaste drivarna till grafikkortet om det inte redan är gjort. Antar att han kört win7 x64 om han har 8gig minne.

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.a...

1
Skriv svar