In-game browser på konsol, men inte på PC (?)

Medlem
In-game browser på konsol, men inte på PC (?)

Vill poängtera att jag spelar på 360, så det rör mig inte, men det låter lite skadat att man skall använda Battlelog för att hitta servrar för enligt kommentarer skall man trycka in alt-tab för att sedan då utnyttja Battlelog. Och alla vet ju hur stabilt det är för ett spel (om det nu stämmer).

Men en från DICE skriver på twitter följande, så det logiska borde ju att vara alt-tab för att komma åt Battlelog i en webbläsare:

"Battlelog IS the PC main menu. You go straight from Battlelog to playing. No splash screens, no menus. Just straight to the playing." - Senior gameplay designer Alan Kertz

Är det så det görs i Alpha som testas? Kanske bara det lilla jag har kvar i mig som PC-spelare som tycker det låter lite konstigt att göra på detta sätt.

https://twitter.com/#!/Demize99/status/104449637829705728

http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/715589/battlefield-3-wi...

Medlem

Jag spelade alfan och tycker det funkade sjukt bra. I stort sett majoriteten av EAUK också.
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1418213-batt...

Medlem

Gör inte mig alls någonting som PC spelare och jag förstår ärligt talat inte varför alla gnäller på det. Spelet är konstruerad för att inte ha någon in-game meny och för att alt-tabas ofta. Har man en meny i spelet så segar det bara ner laddningstiderna vid start. Alltså kommer BF3 att starta mycket snabbare. Dessutom fungerade Battlelog riktigt bra i alphan.

"The game is designed to support alt tab to Battlelog. It works wonderfully." - Demize99

http://twitter.com/#!/Demize99/status/104805818364477440
http://twitter.com/#!/Demize99/status/104511148895911936


signatur

"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

Medlem

Jag tycker det låter väldigt märkligt. Nåväl, jag hör på vad ni säger att det fungerar toppen. Men... jag är skeptisk tills jag testat själv.


signatur

Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

Medlem

Lite ovant var det, men jag måste ge full poäng för att battlelog och serverbrowser var så jäkla mycket snabbare än de ingame browsers jag sett innan.
Dock gillar inte jag eller klanen att vi inte får lov att utnyttja vår server till att hosta (Dual Opteron 265, med massa minne). Det är tyvärr jävligt snabbt man glömmer sina gamingrötter som de i DICE gjort och bara hakar på saker som kan ge mer inkomster.
Om inte denna trend ger sig, så kommer man få betala och få en "slot" i deras system i fortsättningen.

Så förutom att DICE agerar pengahoror så är spelet kanon. Men jag ogillar SKARPT deras korttänkande, men det kanske blir så med för lite mus mellan varven.


signatur

Ja, jag kanske är ute och cyklar men det är fanimej miljövänligt - purresnurre@2005

1
Skriv svar