Heroes of Legacy (Söker programmerare och illustratör)

Heroes of Legacy (Söker programmerare och illustratör)

Hejsan FZ:are!

Är du mellan 16 och 35 år och är en kreativt skapande person, som kan tänkas gilla och leverera bra saker som antingen Art Director eller illustratör?
Isåfall, kan du fortsätta läsa denna tråd.

Heroes of Legacy är ett textbasserat spel blandat med en virituell del. Spelet skall fungera att spela i de större webläsarna och spelet kommer vara gratis. Vissa delar av spelet kommer att kosta pengar men dom sakerna är valbara.
Spelets programmering är redan i full gång och även mycket av texten på hemsidan/spelet är klart.
Även en illustratör har börjat designa.

Konceptet eller spelidén handlar om att blanda både textbasserade funktioner med levande och rörliga delar. Som du som läser kanske förstår kräver detta mycket grafik och bilder.

Art Director (AD): - Det är en den kreativa och idéskapande personen. Det är även han/hon som gör en del av grovjobbet i designen. Man kan säga att processen är AD > Illustratör > AD. Art Directorn, ska vara kunnig i photoshop, illustrator mm.

Illustratör (IS): Illustratörens jobb är att nöta sönder sin ritplatta/penna respektive mus för att skapa grafik till spelet och hemsidan. Denna person skall vara riktigt duktig på att illustrera saker och främst lite mer fantasifulla saker. Photoshop, art rage, maya och illustrator.

Vi behöver nu även en till programmerare för att speeda upp vårat arbete!!
Kunskaper som behövs för att klara av jobbet är:
PHP (OOP)
jQuery/ajax
mysql
(samt flash/actionscript som meriter)
Även andra meriter är uppskattade.

Har du kvalitéer i något av dessa "yrken"?
Kontakta HeroesofLegacy@gmail.com

Vi har ingen riktig mail eller webhotell eftersom vi bara är alpha. När vi kommer till betaprocessen genomförs detta.

Lite kort om spelet:
Själva spelet handlar om att man väljer sitt ursprung, samt ras och vilken klass i sitt "samhälle" man vill spela som. Du kan välja om du vill vara en kärleksfull och social person, en person med krigslyster eller om du vill spela som en intelligent person. Beroende på vad man väljer så styrs spelet lite av det. En kärleksfull/social karaktär t.ex. är duktiga handelspersoner medan den intelligenta personen i fråga är bättre på att utveckla nya teknologier. Rent generellt handlar om att bygga upp en stad/by/håla, skapa en stark armé och ett defensivt skydd och sedan gå ut i krig med andra spelare.

Med vänliga hälsningar, crew HoL

1
Skriv svar