It´s SjoW-time!

It´s SjoW-time!

Igår spelade dignitas.SjoW sin första GSL match.

Han ställdes emot MakaPrime.WE i första rundan av Code A.

Maka tog första kartan väldigt övertygande. Efter den matchen så fick jag lite flashbacks till den där, med svenska ögon sett, svarta Code A morgonen där NaniwA, SaSe, ThorZain och Jinro med dunder och brak åkte ur Code A. Skulle det bli ytterligare en besvikelse?

I andra matchen så spelar SjoW bättre dock spelar Maka, inte nödvändigtvis sämre, men bra mycket konstigare. Jag tror att han underskattar Sjow lite för mycket.

Efter att ha bytt arméer under inledningen av matchen så får Maka för sig att bygga fyra stycken Command Centers samtidigt (!?).

Och efter det går det bara utför för Maka. Sjow pushar systematiskt tillbaka Maka och kan efter stort tålamod och bra spel kvittera matchserien till 1-1.

Den tredje matchen är grymt underhållande. SjoW har övertaget större delen av matchen. Den avslutats med ett "semi" base-race senario. Där SjoW tillslut står som vinnare!

SjoW går alltså vidare till RO16 och säkrar, minst, en plats i nästa månads Code-A.

Äntligen har vi en Svensk med i GSL igen.

Idag spelade SaSe. Han ställdes emot ST_Fruitdealer. Man ser att SaSes spel verkligen har gått framåt under den tiden han tränat och levt i Korea. Fruitdealer får verkligen en match.

Första matchen tar Fruitdealer den andra tar SaSe.

Den tredje matchen ser länge ut att gå till SaSe. Men ett litet misstag gör så att Fruitdealer tar hem det.

SaSe blinkar sina Stalkers år sidan för att ta ut Fruitdelaers Corruptors, vilket gör att Frutidealer kan ta ut alla SaSes Collossus med sina Roaches. Efter det så tar det inte lång tid innan SaSe tvingas att ge upp tredje matchen och därmed tar SaSes GSL äventyr slut för denna gången. Jag tvekar dock inte på att vi kommer få se SaSe i GSL snart igen.

Förövrigt så gick även dignitas.SeleCT vidare ifrån sin match. Han spelade helt lysande och slog ut ingen mindre än SlayerS_Alica med 2-0 i matcher. En bra dag för Team Dignitas helt klart.

Och imorgon går dignitas.NaNiwa in i turneringen. Han ställs emot FXO_Lucky. Så det är bara att ställa klockan och bänka sig imorgon bitti.

Sändningen drar igång klockan 06:10. NaNiwa spelar i den andra matchen.

Ni hittar sändningen på gomtv.net
Glöm inte att besöka piecesandbytes.com

#blogg

Chefredaktör
It´s SjoW-time!

Sjukt mycket bra matcher just nu, är inte ens klar med DH Valencia-finalen


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Medlem

Måste man inte ha season pass på gomtv.net? Finns det ingen annan stream som är gratis?


One shot One kill [OSOK]

Chefredaktör

Första matchen brukar gå att se, resten kostar, tyvärr. Ibland dyker de upp replaycasts med sämre folk bakom micken.


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Medlem

Jag brukar häcka på Justin.tv och mysa med SC2, mycket live från IPL där.
Och för tusan, glöm inte StarCraft II tävlingen 6-9 oktober på Caesars i Atlantic City för IGN Pro League! Många sena nätter (kommer ta ledigt från jobbet på fredagen för att se allt på natten tor-fre ), men så förbannat kul.


Pingvin, flagga eller äpple. Vem orkar bry sig, vi är alla samma 1or och 0or i slutändan.

Yes, GSL kostar pengar dock snackar vi om 10 dollar för hela säsongen (ca 68 SEK) Lätt värt för att se de bästa matcherna som erbjuds i SC2.

1
Skriv svar