Nordic Strike Force rekryterar inför BF3

Medlem
Nordic Strike Force rekryterar inför BF3

Nordic Strike Force - [NSF] - PC
Rekryterar nu nya spelare för sin BF3 klan. NSF har funnits sedan 2002 och är en väl oljad maskin som har varit inblandad i stora ligor för många olika spel men främst CSS, CS1.6, BF2, Arma & ARMA2.

Vi söker erfarna spelare. Du bör vara minst 18 + och antingen har erfarenhet i att spela i en klan eller bra Teamplay kunnande. Vi behöver inga lone rangers eller fraghorny snipers. NSF handlar om teamplay och att spela i ett klanrankat lag. Villket innebär att vi har en egen klan rankning. vilket betyder att vissa är rekryter, kaptener, gruppledare etc. etc. Och några spelare ger orders medans en del genomför dem.

Expertis
Många av våra Lagmedlemmar är aktiva inom det militära eller har militärutbildningar bakom sig, vi använder därför denna kompetens ofta i våra träningar och matcher så gott det går att implimentera i ett dataspel. Allt för att ge dig som spelare den ultimata upplevelsen av både spel men samtidigt realism.

Sponsorer
Eftersom vi är en solid och Oldtime fungerande klan har vi har gått igenom en hel del olika sponsorer: AMD, SteelSeries, Nord, Excellent servrers... för att nämna några. Vi har just nu 2 nya sponsorer, men är säker på att vi kan attrahera några nya sponsorer när spelet så småningom släpps.

Rekryter
Som ny medlem i klanen kommer du automatiskt att ges Clanrank: "Recruit" och en tryout period av högst en månad kommer vara ditt mål att slå. Du kommer att ha full tillgång till alla fördelar en fullt graderad klan medlem har under denna period, men som vi sa, din clanrank är "Recruit" vilket innebär att du kommer bara att kunna ta emot orders och inte ge ut dem. När Tryout perioden är över kommer våra Teamleaders och Groupleaders att utvärdera ditt spelande, skicklighet och speltyp och därefter gradera dig till en högre rang. PS: Tryout perioden är max 1 månad, ibland kortare beroende på din aktivitet och skicklighet.

Träning
Som medlem måste du kunna ge upp minst 2 dagar i veckan för utbildning och möten på TS. Våra träningar är oftast en hel del praktiskt game:ande, men också en hel del teori där vi testar olika attacker etc etc.

Slutsats
Som du kan läsa tar Vi detta mycket allvarligt, men vi har mycket roligt medans. Vi söker alla typer av spelare men fördel är om du har spelat antingen BF2 eller BFBC2, och även ett stort+ Om du är en bra pilot, skytt eller tank förare.
som full medlem får du också en NSF t-shirt med ditt nick tryckt på baksidan.

Vissa tycker att vi är för hårda, men vi måste för att kunna Solla ut de seriösa från kiddies. Så var beredd på atleast 2 dagar i veckan med träning. vanligtvis Onsdagar och lördagar. men det kan ändras. Många av våra medlemmar övar och tränar iallafall 4-5dagar i veckan.

CLOSED BETA KEYS
Som rekryt kommer du automatiskt att få en "Closed Beta Key" av oss så att du kan lira med oss under Betan samt före alla dina polare.

Namn: Nordic Strike Force
Tag: [NSF]
Plattform: PC
Ledare: alucard, n.sipher, Luie4eyes, sandal
Kontaktinformation: info (at) nordicstrikeforce.com
Webbplats: www.nordicstrikeforce.com

Medlem
Medlem
Medlem

+50 Spänn medlems avgift.

Medlem

Vad kostar det att vara medlem i kommunens schack klubb? 50 spänn/månad är inte mycket och de hjälper till att bekosta servers/hemsida etc

Medlem

Kostnad som fullvärdig clanmedlem, vi får inte servrar gratis utan får hyra servrar för spel + teamspeakservrar
Det är en del omkostnader att driva en hel community, betänk att detta kommer inte vara en public clan som sitter och leker enbart utan vi siktar på spela i liga och ämnar att driva turneringar.

Det kostar att vara med i ett fotbollslag eller lokala schackklubben, det är minst en månadskostnad på 400 kr -
50 kr är ganska lite i månaden då.
Ett paket cigaretter motsvarar det.

Medlem

Hej, jag är intresserad. Men om jag ska punga pengar så har jag några frågor.

Om jag går med, var får jag för pengarna? (jag förstår att jag kommer få spela med er, använda er ts, spela på den gemensamma servern. Men vad mer?

Får jag vara med och säga mitt, samt även påverka vad föreningen är på väg, hur träningen skulle se ut etc om jag besitter på bra ideér?

Finns även väldigt liten kunskap i att fånga vad allt ni erbjuder går ut på.

Hur ser era mål ut? 1-2 mån plan. 2-6 mån plan etc?
Hur kommer ni omfamna era spelare?
Hur kommer ni välja ut vilka som får presentera sig samt prestera under viktiga matcher?

Jag är mer intresserad av vad ni erbjuder mig som spelare för er, inte vilken titel eller rank jag får.

Sen känns 2 dagar lite lite, har ni något hardcore team?

Mvh

Medlem

Hejsan Baloba,

vi är inte bara en clan - utan en hel community och vi bedriver turneringar mellan varven och en del kommer våra egna spelare att kunna delta vid utan avgift för deltagande.
Då brukar vi kunna ha priser vid vinst och dessa kan representera sig som hårdvara eller vid några fall kanske även pengar,
En fullvärdig klanspelare till Nordic Strike Force får även en t-shirt mjag ed namn och tryck, plus att framöver kan det utökas en aning med medlemsförmåner.

Självklart är medlemmarna samt övriga spelare välkomna med ideér på hur man kan förbättra träningar, komma med förslag till hemsidan och annat som kan gynna båda sidor. Det är en klan och inte en diktatur.
Som det ligger nu är vi inne på rekryteringsfasen, där tar vi och går igenom rekryterna för att ta vara på de viktiga egenskaperna hos var och en, t ex är det viktigare för oss att ha lagmedlemmar som kan ta order och jobba ilag än att ha en bunt spelare som bara jagar stats för att verka allan ballan. Det skadar inte om denne har militär bakgrund som gynnar det taktiska tänkandet samt är van att ge order.

I dagsläget har vi inte ett hardcore team, Allt eftersom vi ser att vi får ihop spelare för klanen så kan vi tänka på hardcore-mode för de som är intresserade av att spela det.
Så de första 2 månaderna är till för rekrytering och för att svetsa samman spelarna, träna på målangivelser, radiokommandon etc etc som kan underlätta på Teamspeak. Vi vill satsa på ett moget spelande samt en mogen nivå på Teamspeak, d v s inga hormonstinta och fragkåta individer till fjortisar och då har vi satt en ålder på 18+.
Jag kan inte säga så mycket mer för tillfället eftersom jag inte vill eller kan förtälja mycket mer om framtida planer och beslut, men vi lägger stor tid på att försöka välja rätt spelare för våra ändamål.

har du fler frågor så får du gärna höra av dig på våran hemsida, du kan regga dig om du vill utan att söka till klanen tillsvidare, det är trots allt en community.

//Alucard

Medlem

Rekryteringen pågår än för Nordic Strike Force, besök hemsidan och sök till klanen eller bara skriv in er som medlem i communityn

Medlem

Nu börjar det närma sig slutet för denna omgång av rekrytering, finns fortfarande några platser kvar så på passa på nu att söka till Klanen.

Nordic Strike Force kommer att ordna med turneringar framöver, är ni intresserade så gå med i communityn och ta del av händdelserna.

//Alucard

Medlem

Sker det fortfarande rekrytering?

Medlem

Kul att vara med i en klan med samma förkortning som Nationalsocialistisk front ?

Medlem

Nej Zibbit inte för tillfället, det är stopp tills de första rekryterna har genomgått en tryout med en period på 1 månad.

Lerner, vet inte hur pass införstådd du är i ämnet men om du forskar ytterligare så existerar inte den organisationen längre under det namnet, men kul att du tycker att det är skoj att kolla upp förkortningar och dess betydelser.
Det kan jag tolka som brist på sysselsättning eller något annat negativt - ja jag vet stenkastning är så förbaskat skoj men tyvärr var NiP upptaget, likaså Sk gaming m fl men kanske kommer vi underfund med något annat skojigt namn som kan förknippas med allehanda organisationer.

Medlem
Skrivet av Ithilien:

Nej Zibbit inte för tillfället, det är stopp tills de första rekryterna har genomgått en tryout med en period på 1 månad.

Lerner, vet inte hur pass införstådd du är i ämnet men om du forskar ytterligare så existerar inte den organisationen längre under det namnet, men kul att du tycker att det är skoj att kolla upp förkortningar och dess betydelser.
Det kan jag tolka som brist på sysselsättning eller något annat negativt - ja jag vet stenkastning är så förbaskat skoj men tyvärr var NiP upptaget, likaså Sk gaming m fl men kanske kommer vi underfund med något annat skojigt namn som kan förknippas med allehanda organisationer.

ok, haha får hoppas att någon inte håller måttet då

Medlem

Zibbit det är alltid någon som trillar dit, dessutom kanske det lutar åt två grupper i klanen. En för hardcore och en för standard men jag vill inte lova något än.

Blir det dock två grupper så måste vi fylla ut de sqaudpaltser som lämnas tomma, då kommer ny rekrytering att ske med omedelbar verkan och vi går åter igen ut med information om det. Du kan även registrera dig som medlem på hemsidan och ta del av informationen som vi tillhandahåller om klanen samt rekryteringar framöver.
Vi kommer även att hålla egna turneringar för publicspelare, hur många är oklart men vi kommer att köra några iaf.

1
Skriv svar