Bildredigering a la NYC

Medlem
Bildredigering a la NYC

Igår hade jag en kär vän på besök som önskade få en panoramabild över NYC redigerad. Jag pluggade in bilden i PS4 och satte igång med min magic.
Det var en redan supersnygg bild tagen från Central Park med ögonen söderut mot Manhattans mest kända skyline.
Efter någon halvtimmes arbete var bilden ännu bättre, thanks to me, och nu ska den printas stort och hängas på vägg.

bilden lånad av Magnus Pettersson

Jag har fortsatt mitt arbete med de tre bilderna som ska säljas. Jag behöver fortfarande ta ytterligare en bild för att få ihop tre som passar riktigt bra ihop, ska se om inte helgen kan erbjuda lite tid över för att ta mig ner i Triangelns tågstation där jag ska hämta mitt motiv. Tjejen som ska köpa dem har inte någon direkt koppling till Malmö, men gillar temat "Tåg" och "Struktur". Nere på perrongen kan jag slå två flugor i en smäll och får med mig struktur i form av det vackra golvet på mittenplan vid rulltrapporna, samtidigt som jag kan ta mig ner till tågperrongen och fånga lite härliga tåg-relaterade bilder. Sen blir det hem och fundera över vilken triptyk som blir den bästa. Eller rättare sagt, hon får ju bestämma vilken hon gillar bäst.

De tre bilderna ska sedan tryckas på Canvas och hängas i hennes nya lägenhet. Mycket spännande och jag är bombsäker på att det kommer bli toppenfina tavlor.

Idag har det varit familjeutbildning på mödravårdscentralen... booooooring de-luxe och inget vi kommer fortsätta gå på. Det är tre träffar inbokade, men nej tack, det var inget som gav något värdefullt. Min fru har dessutom redan läst allt som finns att läsa kring förlossningen så det var verkligen inget nytt för henne. Jag känner mer att jag kommer flyta med i det som händer, omöjligt att veta hur man reagerar, men jag kommer vara världens bästa stöd när det väl händer, vad som än händer.

#blogg

MFZ
Medlem
Bildredigering a la NYC

ang förlossningen... det är bara att stå som ett saftställ på sidan av sängen och hålla sig på behörigt avstånd när det väl sätter igång. ;D


“Blessed be the stonecutters. it took a quarry to bury the dreams.”

Medlem

Ja självklart kommer man vara behjälplig med vad än frun önskar, men jag kommer definitivt inte hålla mig på behörigt avstånd. Som sjuksköterska och make vill jag vara nära nära...

1
Skriv svar