Driver: San Francisco FPS

Medlem
Driver: San Francisco FPS

Klockrent tidfördriv när man har en liten stund över men 24 i FPS i 1080p med en I7 Quatro 8 trådar och Radeon HD 5850 gör att man inte kan lira långa stunder utan att bli yr.

Vilka FPS får ni?


Det var detta...

Medlem

Får Stenstabila 120 fps (verkar vara hårdcap i motorn utan o pilla i filer) med vsynk avslaget, grafiken på High och AA i 1680x1050...

Har en i7 2600k 3.4 GHz uppsparkad i 4.5, 8 gig minne och ett ASUS GeForce GTX 580 Direct CU II på det.


Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.
- Sir Terry Pratchett

Medlem

Får försöka pilla lite då.


Det var detta...

Medlem

Fick 120 FPS till slut.


Det var detta...

Medlem
Skrivet av stormense:

Fick 120 FPS till slut.

Informativt.


Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

Medlem

Meckade i en fil och hur jag gjorde och vilken glömde jag i samband med glädjen över att få ett spel som flyter superbt. Rena chansningen med andra ord. Bytte ut en nolla mot en etta någonstans. Perfekt 20 minuter åt gången spel.

Off-Road Drive finns nu på Steam http://store.steampowered.com/app/200230/. Funderar att dra ner den men är lite osäker på om de använder samma motor som Gears of War 3, nämligen Unreal Engine 3. Ser dock inte jättesnygt ut men trevligt med en bilsimulator i kontrast till arkadspelen.


Det var detta...

Medlem

Efter senaste patchen får man inte mer än 60 FPS men 60 är ju det skärmen klarar och inge dropps så nu nöjd. Har ju även bytt grafikkort.

Fast detta spel är ju inget man sitter som klistrat framför. Kul att spela en timme någon dag i månaden så kampanjen kommer räcka länge. Rätt kul multipalyer som är lätt att komma in i. <lite dåligt med folk men de vill nog ha allvarligare saker att bita i.


Det var detta...

1
Skriv svar