Red Orchestra 2 expanderar

Medlem
Skrivet av Styrman:
Skrivet av zauii89:
Skrivet av Styrman:

Men alltså om ni intresserade av ww-2 pacific så har ni ju missat denna MOD till arma 2 combined operations som håller betydligt högre klass och innehåll en RO-Pacific:

http://hellinthepacific.blogspot.com/

http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=112948

Arma har horribel nätkod och är man smart så moddar man inte ett mp-mod till arma, fattar fortfarande inte hur i helvete project reality tänkte när de bytte till A2, skulle gått med UE3 minst.

Förövrigt lär detta hålla högre kvalitè då det är en officiell expansion av ett allstar mod team som övervakas av Tripwire. Rising storm kommer att släppas antingen gratis eller som en billigare expansion beroende på hur hög kvalitè det håller enligt Tripwire.

Utvecklingsmässigt har dem hållt på med Rising Storm sedan 1 år innan Ro2 släppts.. så kudos till TWI för att dem bryr sig om mod communityn.

Arma 2 CO är inte samma sak som ARMA 2 och om du följt de senast uppdateringarna så är spelet knappast det samma som det var vid release dag. PR har för övrigt full 64 + server uppe 24H.

Denna mod kommer även den att släppas helt gratis.

Det RO-UE3 inte har är gigantiska kartor och möjlighet att designa öar exampelvis Tarawa i en relativ realistisk skala inom termer för att behålla game play fun, En helt IRL storlek på ön skulle bli ej underhållande rent nöjesmässigt ur spelsynpunkt. Där du har all spelfällt öppet precis som i Battlefield, Sandbox enivorment, AIR, SEA, LAND units.

Vad är ett "allstar mod team" då? Räknas 5 st högutbildade spelutvecklare som övervakas av Bohemia Interactive eller är det bara Tripwire som gäller?
Över 2 års arbete bakom moden är något som också höjer kvaliten.

För övrigt är RO och arma 2 combined operations ( som INTe bör förknippas med Arma 2, som är gammalt och inte samma kvalite som combined operations.) helt olika spel.
Som att jämnföra äpplen och päron.
RO- Run and gun fast action och Arma 2 Combined Operations är mer taktik, simulator realalism.

Skämta inte bort dig i nattmössan nu seriöst.
Unreal Engine 3 klarar av stora utomhusmiljöer utan problem, det med både flyg och landfordon om så krävs(Tripwire valde att inte ta med det för att man får bf-syndrome, dvs. flygplan blir aldrig realistiskt simulerade på den kartstorleken precis som i Project Reality lr vad som.. se -> IL2 för riktig flygsimulation eller DCS). Arma har alltid haft otroligt buggig nätkod för att inte tala om spelets alla andra buggar, det Bohemia borde göra är att starta om på ny kula istället för att pumpa ut nya spel vartannat år som innehåller minst lika mycket nya buggar utan att dem gamla fixas.

Ro1 håller ganska hög simulator nivå, och känsla utan att bli komplext, medan ro2 är mer anpassat för "casual". Man behöver inte nödvändigtvis ha en miljard onödiga funktioner som i arma för att det ska klassas som "realistiskt" eller "autentiskt", dessutom har arma aldrig varit mer än en simulator för infanteriet.. om du klassar Arma's bilar,flyg eller helikoptrar som simulation så vetifan vad du tänkte.

Medlem

1. RO2 och ARMA 2 CO är totalt två helt olika spel och går inte att jämnföras. Är som att jämnföra Quake med WoW.
2. Arma 2 är knappast buggfritt håller jag med om, Ro2 är fullt av buggar det med.

3. Du talar om luftslott när du nämner stora utomhusmiljöer i RO2 och UE3. visst UE3 motorn är bättre en arma 2 co motorn. Men du talar om något som UE3 KAN åstakomma, INTE vad som NU i dagsläget finns, vart är den där stora kartan med utomhusmijöer i RO2, med flyg,båt,land combat? Jag talar om något som redan FINNS och nu i dagsläget är spelbart. Jag tvekar inte 1 sekund att UE3 kan skapa minst lika stort kartor som Arma 2. Men nu talar vi framtid inte vad som finns just nu i denna skrivande stund. Arma 2 styrka ligger just i att de är de enda spel som just NU har detta med stora utomhusmiljöer. Du kan slå ihop alla RO2 och BF3 kartor och du kommer ändå inte ens komma i närheten av storlek på 1 custom made arma 2 karta. Jag har knappast påstått att arma 2 motorn skulle vara bättre en EU3. Ta dig en närmare titt på vad MODEN har att erbjuda istället för att stirra dig blind på vilken motor den använder sig av. Innehållet handlade om att det var en TILL PACIFC mod till ett Officiellt spel som övervakas av ett företag.

12
Skriv svar