"Skyrims PS3-problem kan ta lång tid att lösa"

Medlem

Inte stött på en ända bugg i Skyrim än, på ps3. Är lvl 45 och har tomtat runt överallt och gjort mer saker i detta spel än något annat spel denna generation.

Nu ljög jag föresten. En drake blev under en fight jävulskt förbannad på en stor sten istället för mig. Inte för jag grät över det.


signatur

“All thinking people are atheists.”

Medlem

Ja han var säkert inte med på den här motorn, för det är ju en "helt ny" motor )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


signatur

ASUS Z87 Deluxe - 4770K 4,4GHz@1,25v - Noctua NH-D14 - GTX780 DCII@1241 - XMS3 8Gb 1600MHz - Asus Xonar Phoebus - OCZ Vertex Max IOPS 240Gb

Inaktiv
Skrivet av KatOne:
Skrivet av Harpa:

Egentligen är buggarna inte så olika alla andra system vi människor mer eller mindre omedvetet implementerar i diverse konstruktioner. Jag menar, kapitalism funkade så jävla bra på papperet. Grekland också.

Hampus, don't act the fool.

Det monetära systemet = / = kapitalism.

Fraktionella reserver (främst), deregulationer, derivathandel, korrupt och inkompetent politik (vilket inte är ett ekonomiskt system), korrupta rating agencies och förenandet av deposit banking och investment banking utgör de huvudsakliga rötterna till problemet i den finansiella krisen. Definera gärna också vilken skola av kapitalism, i vilken politisk konfiguration, du menade när du gjorde den här analysen.

Vi har inte Euron, vi tar inga nödlån och vi har inte kravaller på våra gator. Ändå ser vår statsskuld ut såhär: [http://www.statsskuld.com/]

(Baseras på den enligt Riksgälden aktuella statsskulden 2011-10-31 som uppgick till 1012240000000 SEK, samt Riksgäldens prognos att statsskulden kommer uppgå till 1061000000000 SEK i slutet av 2012.)

Föreslå något annat som fungerar bättre än handel (nej, inte nödvändigtvis anarkokapitalism), utan om och men, och vinn en termos.

Så länge de kapitalistiska ländernas ständiga kriser förklaras med enskilda personers/institutioners misstag kommer kapitalismen inte vara kapabel att hantera sina kriser. Varje lösningsförsök slutar bara i en ännu värre kris.

Krisen handlar inte om regleringar, den är strukturell och bygger på att en minoritet ägare betalar majoriteten mindre än vad majoritetens arbete är värt. Du producerar tio hamburgare, får fem i lön, och lånar tre för att överleva. Skulle du kräva 9 hamburgare knackar polisen på och ägaren placerar en arbetslös i ditt ställe. Trots att processen automatiseras och du producerar mer ökar inte din lön. Reallönerna har varit konstanta i decennier trots den nya teknikens effektivitetsökningar som lett till rekordvinst efter rekordvinst. Har ägarna och bankerna ett stigande överskott av kapital sjunker också räntorna, samtidigt som allt fler tvingas låna till sin konsumtion, det är krisorsaken. I praktiken lånar du delar av ditt eget arbete av folk som tagit det under polisbeskydd. Lösningen är att höja reallönerna eller helt enkelt konfiskera produktionsmedlen från tjuvarna.


signatur

Floffe, stolt elitist och besserwisser. Han anser att företaget bör exproprieras då han är oroad över hur man väljer att begränsa yttrandefriheten.

Medlem

PC är svårast att utveckla för och har mest problem.
Bland konsolerna har alltid Playstation legat bra till, och denna generation är Ps3 värst. Vill du ha spel som fungerar bra på release, köp dem till Wii eller 360. Står du ut med buggar och patchande, köp till Ps3 eller PC.

Medlem

Lättare att utveckla till konsol my ass. Hahaha! Hard reset kom oxå till just PC för att det var enklare samt billigare att utveckla spelet till PC.

12
Skriv svar