Rekryterar - Nordpolen. Svenskt företag, nya spelare är varmt välkomna

Inaktiv
Rekryterar - Nordpolen. Svenskt företag, nya spelare är varmt välkomna

Nordpolen är ett nybörjarvänligt företag med enbart svenska medlemmar.

Grund-idén till företaget kom i April 2009 av mig och en annan svensk spelare.

Allt som oftast frågar folk på olika spelforum om spel som är värda att testa. Eve Online är något som ofta rekommenderas av de spelare som redan har funnit spelets charm och magi. Det är som ni kanske märkt, verkligen ett spel utöver det vanliga. Problemet är dock att det kan vara svårt att sätta sig in i, vilket också ofta är fallet och personen som testat inte fastnat eller förstått sig på charmen med det.

Det behöver inte vara så, det har vi insett. Det är också vårt mål att se till att alla nya spelare får en ärlig chans och goda förutsättningar för att lyckas.

Hittills har vi främst fokuserat på att socialisera och hjälpa nya spelare. Vi har haft en del problem med aktivitet hos oss ledare. I höstas gick vi samman med ett annat, mindre företag och fick där med oss ett par aktiva och erfarna killar som har har hjälpt oss att hålla företaget igång. Det nya företaget kom att heta just "Nordpolen".

Vi har nu en grupp aktiva medlemmar som utgör företagets bas och som har lärt känna varandra bra. Vi har sedan sammanslagningen tagit det lugnt med rekryteringen av nya medlemmar, även om folk ändå har hittat till oss för att gå med i företaget.

I dagsläget planerar vi vad vi ska satsa på under 2010. För tillfället lutar det åt att engagera oss i Factional Warfare, dvs, en ganska kontrollerad form av PvP med mindre nackdelar än att t.ex. vara pirat, mer praktiskt än t.ex. 0.0 warfare då det är nära till säkra områden, mining och missions.
Mining och Missions är primärt det vi var sysslat med hittills, även om det ibland blir ett par rundor ner i low-sec för att stimulera avtryckarnerven.

Med detta sagt vill jag välkomna alla nya svenska spelare som har börjat spela. Självklart är även ni erfarna spelare också välkomna att hjälpa till. Det behövs alltid kunniga personer.

Oavsett intresse att gå med oss eller inte är ni också välkomna till vår in-game kanal. Här samlas även andra svenskar från andra företag. Kom in och snacka lite skit vetja

Så här kontaktar ni oss
Hemsida: [www.nordpolen.nu]
In-game chattrum: "Nordpolen"

Information om hur du skickar din ansökan

Kontakta någon av direktörerna
TheJakal
Carthag Tsimpo
Tom HiFly
Tappad
Jiffies

1
Skriv svar