Mists of Pandaria-betan igång

Medlem

Hm... undrar om det finss någon panda-mod till Skyrim ännu? Det var min första tanke.


signatur

Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

Medlem
Skrivet av maucau:
Skrivet av Baloba:
Skrivet av bjosarn:
Skrivet av Briggan:

Roliga stats på en caster stav?
+1522 Stamina
:S eh, nej tack...

Blir ju så när de hela tiden höjer lvl cap och släpper flertalet expansionen. Det är den absolut lättaste vägen att gå för att balansera. Sen att det förstör hela känslan är inte så viktigt.

Ja det är tragiskt att dom inte inser att level är fan inte det ända man förbättrar.. Nej. Nej. Hur kan du säga så? Hur svårt är det att göra allt x3 och sänka 1.5? Fan så mycket enklare än att sitta och "1152" "3423" efter varje attribut.

De har redan förklarat att spelet behöver en stat-squish, för flera månader sedan. När det uppdagades att squishen inte var inlagd i betan så skrev de att de inte ville införa squishen samtidigt som de totalrenoverar talents/glyphs för att det blir för mycket ändringar på en gång. Istället för att införa squishen och ta en massa skit från folk som inte förstår varför, tänkte de att de låter alla uppleva hur besvärligt det blir när statsen springer iväg, så att folk kommer kräva en squish senare. Finns få utvecklare som är så pass bra på att förklara vad de håller på med som Blizzard, ändå gnäller folk konstant för att de förstår...

Ja okej. Segt för de som kör på lägsta upplösning att inte ens kunna sammanfatta sina stats bara för att siffercombon är för lång.

Medlem

Tappade nästan hakan i skrivbordet när jag såg vad de gjort med petsen i den här..


signatur

Dear Developers. Rock is overpowered, please nerf.
Paper is fine. Yours truly, ~ Scissors

12
Skriv svar