Svensk Minecraft Server - damNation.eu | PvE | Mature 15+

Svensk Minecraft Server - damNation.eu | PvE | Mature 15+

damNation.eu är en kraftfull dedikerad svensk server för både utländska och svenska spelare (huvudspråk är engelska, men svenska går bra).

Vi har absolut fokus på mogna och erfarna spelare som letar efter det där lilla extra. Därför har vi en i det närmaste sinnesjuk mängd features och plugins (i skrivande stund har vi 104st aktiva plugins). Vi lägger ofta in nya på önskemål.

Flera custom-världar, bl.a. cityworld mob apocalypse, creative grid, rainforest jungle, skyblock challenge etc. Fler på väg.
Kartor: http://damnation.eu/dynmap/

Grunden är PvE/build, men vi har också PVP arena och en creative värld. Vi jobbar som bäst på kommande PVP värld, en reguljär Creative samt en RPG värld.

Åldersgränsen är 15 år, men de flesta som spelar är över 20. Vi satsar på kvalitet före kvantitet. Vi startade först i januari, men vi har växt bra och har nu över 100 kvalitativa aktiva spelare. Det brukar vara 10-15 minst inne på kvällarna.

Kom in och titta, det är bara att ansluta till "damnation.eu", men för att kunna spela och bygga krävs det en ansökan via forumet.

Specs:

i7 2600k 3.4GHz
16 GB ram (vid behov ökar vi till 32)
100/100 mbit
7200rpm RAID1 diskar (all minecraft i RAM dock)

Säkerhet:

Fullskaliga anti-grief och säkerhetsplugins
snabb RAM till disksynk
Komplett backup var 6:e timme m offsite lagring
Dagliga snapshots för instant rollback

Vi gör ALDRIG map-wipes! Måste vi ta bort en karta av någon anledning kommer den läggas upp för nedladdning. Om/när vi lägger ner servern (garanterat inte under 2012) kommer världarna finnas för nerladdning. Hos oss bygger du tryggt för framtiden!

1
Skriv svar