Inaktiv
Starhawk

Någon annan som lirade Starhawk betan? Spelet var riktigt roligt och kan beskrivas som Unreal Tournament + Byggande av försvar osv. Sedan taktiken i detta spel kan variera väldigt mycket. Min taktik var ofta att man tar en "Hawk - flygplan" och flyger rakt in i fiendes bas och förstör dess generator som ger en sköld runt själva basen och skyddar mot attacker utanför. Eller ta en bil och fyll den med spelare och åk nära fiendes bas och bygg "Armory - bunker med vapen + sköld" och börja skjut.

Fly, Ride:
http://youtu.be/YvSsOUdtnGc

Build to kill:
http://youtu.be/GohB7cvPO7s

Medlem

Tråkigt att se att ingen annan har svarat här.

Jodå, jag var beta-testare redan från början i den stängda betan. Jag är också en gammal Warhawk-veteran och babblar rätt ofta med folket borta på Lightbox Interactive (utvecklaren av Starhawk) på twitter. Jag skulle inte jämföra Starhawk med Unreal Tournament, däremot exakt vad det är : Warhawk blandat med en RTS-mekanik. För de som inte spelat Warhawk så kan jag förenkla det hela och säga att det är som en arkadversion av Battlefield. Teamwork är ett måste om man ska vinna några CTF eller Zones-matcher i Starhawk.

Embargot "gick upp" idag, så recensionerna droppar in med timmarna som går. Än så länge så ligger betygen på 8:or och uppåt.

Inaktiv

Då kommer du ihåg buggen med Hawks? När det inte finns några tillgängliga och du trycker på knappen så fryser sig hela PS3an under betan. Förutom det så hade jag inga problem med spelet, det flöt på fenomenalt.

Medlem

Upplevde aldrig den buggen. Använde så sällan Hawks för övrigt Använder mest Sidewinders eller buggyn.

Hursom! Imorgon smäller det Får göra folk uppmärksamma här om att alla kartpaket kommer vara gratis till Starhawk (läs mer här http://blog.us.playstation.com/2012/05/08/starhawk-out-today-... ).

Medlem

Har kollat på lite recensioner och det ser riktigt roligt ut, det kanske kan bli ett köp under sommaren.

Hur är det med spelare i Europa? Finns det gott om dem?

1
Skriv svar