Medlem
Trazer Games

Vet inte om det är tillåtet att göra dom här typerna av poster men jag kör på ändå.

Vi är en nystartad gaming community som är väldigt generella och ingen inriktning på något specefikt spel, utan det är mer en samlingspunkt för folk som lirar på nätet och vill ha lite folk att lira med.

Vi är internationella, även om vi nya och inte ett dugg stora så har vi ett litet gäng från en del olika länder, så det enda kravet vi har egentligen är att kunna lite engelska, den behöver inte alls vara perfekt.

Det vikitigaste är inte hur bra man är på ett specefikt spel eller vilken level/rang man har, vi ska har roligt det är därför vi finns.

Lite spel några av oss ägnar tid åt är

Battlefield 3
ArmA 2
Starcraft II

samt Diablo III och Tera online när dom kommer
även en del diverse andra spel slår man på då och då.

Vi använder Teamspeak 3 för kommunikation, så mic kommer du att behöva.

http://www.teamspeak.com/?page=downloads

Vilka är vi då, som sagt ett internationellt gäng som gillar att ha roligt även om vi inte lirar jämt så snacka skit kan vara roligt ibland också. Vi hade en taktiskt/realism enhet som det så kallas som spelade arma 2 och battlefield 3 med militära strategier och tog oss an slagfältet så taktiskt som möjligt. Vi tog väldigt nyligen beslutet att göra om hela konceptet från realism till en generell gaming community väldigt nyligen, så förhoppningsvis fler spelare lockas.

Hoppas på se lite FZ folk hoss oss, ni hittar oss på

http://trazer-games.com/

Teamspeak 3: 80.69.77.51:10107

Mvh Robin Vesterberg

Medlem

Länken tar mig till en sida som antingen har precis startats, och bara existerar utan några till synes funktioner eller information om erat community, eller så är det en broken link.

Medlem

Sidan har nyss startats, mest information får du ut utav att komma in på teamspeak och prata direkt med oss.. Domänet kom upp för någon timme sedan bara

1
Skriv svar