"Vi hoppas släppa Assassin's Creed 10"

Medlem

Faen va mycket klag det var här då xD

Om dom bara ville mjölka och sket i om spelen var bra eller inte som vissa klagar på, varför skulle dom då anställa historiker, eller ens jobba på det i tre år?

Ville dom bara mjölka så skulle dom enkelt kunna slänga ihop det på samma tid som de övriga, och att klaga på mjölkning bara för att dom gör flera, kom igen..

Medlem

"Kärngruppen har jobbat med trean i nästan tre år, vilket är något du nästan aldrig kan göra i spelindustrin nu för tiden. Det är för dyrt, för riskabelt."

Fan snackar han om? Säg det till Valve...


signatur

Imperator

10?? nej, tror inget bra kan komma från det.


signatur

"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett

Medlem

Skiter i hur långt det blir. Bara dom får ihop storyn som jag älskar. Det gör inte jättemycket om Desmond försvinner så småningom för även om man får reda på en del om hans barndom i Revelations så hjälper det tyvärr inte jättemycket att få honom mycket mer än två-dimesionell. Vill gärna se en kvinnlig huvudkaraktär sen för framtida produktioner och se för tusan till att göra henne intressant. Vem har hört talas om en tråkig och blek lönnmörade? Desmond måste ju va världens första. ^^

12
Skriv svar