Medlem
KFK

Kanske dags att stjäla en term från Flashback? KFK (Kvalitet framför kvantitet) skulle ju passa bra även på FZ, med tanke på hur mycket av de roliga och intressanta diskussioner som varit i nyhetstrådarna, numera mest är en massa pajaskonster på 10 ord.

I det fall människor trollar och larvar sig i andra forumdelar, kan nog kännas mest som om att det kvittar, men när det börjar kännas jobbigt att läsa DET PRIMÄRA -- nyhetskommentarer, i det fall man råkar vara över 15 år, borde det väl börja påverka FZ:s ekonomiska intressen negativt?


Move.L #beef, $4
Om du läser detta, har jag aptråkigt på jobbet -- och andra sidan, verkar du ha det också, ska vi ligga med varandra?

Redaktör

Flashback som förebild... njaa... Drömmen är förstås att alla skriver balanserat, genomtänkt och grammatiskt korrekt. Men jag lovar, inte ens om lärarhögskolans språksektion drar igång ett forum kommer det se ut så. Vi har växt ganska mycket de senaste åren, med fler medlemmar blir det fler av alla sorter. Vår ekonomi hänger för övrigt mer på besökarantalet än hur många kvalitativa inlägg som skrivs.

Moderatorernas roll är att hålla forumet fritt från sånt som bryter mot reglerna. Att mer generellt styra vad som skrivs och hur är något helt annat.

1
Skriv svar