Rykte: Elder Scrolls V på E3?

Medlem
Skrivet av TMO_KOTOR:

Hoppas de klarar att bygga ett spel som inte hackar sönder när man rider i skogen den här gången.

Huh? Något varken jag eller min sambo upplevt på våra datorer...och de är Average datorer


signatur

<allt jag skriver är mina åsikter och ni behöver varken hålla med eller säga emot>

Medlem

YES! Hoppas detta är sant! ÄLSKAR Elder Scrolls, Nånting magiskt med dem spelen!

Medlem

SQUEE!


signatur

<Raven> I tried setting my hotmail password to penis.
<Raven> It said my password wasn't long enough. :(

Medlem
Skrivet av Ankh:
Skrivet av Manley:

Stooort skall det vara..

Morrowing är förmodligen det bästa spel som gjorts, i den genren.. Om ni frågar mig, kanske jag skall tillägga..

Ingen aning vad Morrowing är faktiskt...dock är MorrowinD ett av de bästa av den sortens rpg

Tack, vet inte vad som hände, blev lite ivrig kanske..

Ändrat..

Medlem

Jag måste bara säga: hoppas hoppas hoppas!

bara det inte bli announcement med TBA 2012

Medlem

Jag måste säga att jag efter några inslängda moddar verkligen gillade Oblivion (det som störde mig mest var nog "levelscalingen"). Älskade Morrowind, älskade Daggerfall, gillade Arena, men tycker att Oblivion ibland får ofötjänt mycket kritik.


signatur

Good. Bad. I'm the guy with the gun

Inaktiv

TES:V + IdTech5 + Dark Mesiah combat = Smaklig måltid!


signatur

i7-4770K @4.3GHz, 16GB RAM, 120GB SSD + 5TB, GTX 780 3GB VRAM, 24" 144Hz 3D, Win8.1 PRO

Medlem
Skrivet av GRiZZLYFiRE:

TES:V + IdTech5 + Dark Mesiah combat = Smaklig måltid!

+ BioWare story?


signatur

Besök Patch Is Online för väldigt svala spelrecensioner.

Medlem

Morrowind är långt mycket mer RPG än vad Oblivion (och Fallout 3) är.
Som någon sade var storyn mycket mer välskriven, men man har lagt ner väldigt mycket mer tid på bakgrundshistoria, kulturer och unik design än i Oblivion. Faktum är att en hel drös (De flesta tror jag) av böckerna man hittar i Oblivion är direkt tagna från Morrowind.
Morrowind har dessutom ett mer avancerat skilltree, fler olika sorters vapenhierarkier och man har vågat ta ut svängarna mer med att göra de spelbara raserna unika. Katt- och ödlefolken har tex. inte humanoida ben, utan ser faktiskt mer ut som djur än människor.
Även om grafiken är föråldrad i Morrowind, så är det ett mycket, mycket bättre spel än Oblivion. (Har hört att Morrowind är på G som en mod till Oblivion förresten)

Medlem
Skrivet av Langos:
Skrivet av burkmopp:

Även om jag må tycka att striderna i spelet var meh (även med mods), så ser jag lätt fram emot något sådant! För mig var det hela roliga att utforska världen och smyga runt i diverse kloaker, ruiner, grottor och andra mysiga hålor.

+1

Striderna borde vara mer som i Dark Messiha, det var action det! Men jag har inte spelat något rollspel sedan Thief DS som kan mäta sig med Oblivions atmosfär.

Håller med om striderna där, har själv inte testat så mycket moddar då jag har det på PS3(Testat PC version hos polare). Men det jag mest gillade med "Dark Messiah" var nog hur man använde magi och då menar jag främst handrörelserna inför och under utförandet. Som eldklotet som blir större och större mellan dina två händer eller frosten på händerna inför lite ismagi. Det ultimata vore egentligen "Dark Messiah" strid-/magi-systemet och "Elderscrolls" resten. Men det är väl bara att vänta och se.


signatur

"The following sentence is true. The previus sentence is false.

Trevligt, men det dröjer säkert flera år innan det kommer ett nytt spel.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

PaZ
Medlem
Skrivet av Mahone:
Skrivet av Boomer:

Fråga till er som hyllar Morrowind; Varför är det ett så mycket bättre spel?

Morrowind hade en djupare story och en längre och bättre main quest. Oblivion va trots sin stora värld även mer linjärt och va väldigt enformigt. När man gick in i en Oblivion gate så va de ju same shit hela tiden, ta dig till tornet och upp för trapporna.

Nu var det länge sedan jag spelade morrowind (tycker inte att det åldrats så väl), men var inte i princip alla grottor och ruiner väldigt identiska där med?

Medlem

nåt jag skulle gillar är att man kunde få höra mer bakrund / kulturer när man går runt samt att det borde finnas en röst som läser up bökerna. jag orkar inte läsa så mycket text även om jag gilalr storyn och vill läsa jag pallar inte ens läsa böker...


signatur

ursäkta min stavning är dyskrafiker.

Medlem

Hoppas det inte blir samma fars som Oblivion och Fallout 3 i sånt fall. Det enda bra med Fallout 3 var inledningen, och det enda bra med Oblivion var miljöerna. Torftiga, tunna, intetsägande spelupplevelser med trasiga, tråkiga stridssystem och konversationssystemet ska vi inte ens tala om utan att ta lugnande medicin först.

Medlem
Skrivet av TheWhaleHunter:

Morrowind var helt underbart, sen släpper man Oblivion och pajjar allt som gjorde Elder Scrolls bra och förvandlar det till ett casual spel som bara bygger på grafik och fajter.

Det är Bethesda det. Köper ingenting som kommer ut ur det huset.

Medlem

SNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLA

Medlem
Skrivet av Morganrone93:

SNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLA

TYST! Det påminner mig om ju om den där gräsliga låten av Carolina Af Ugglas


signatur

CPU: AMD FX-8350 @ 4.7GHz Mobo: Asus Crosshair V Formula-Z GFX: Zotac GF560Ti 448 Core RAM: 8GB RAM HD: 1 x WD Black 500GB + 1 x WD Green 1TB

Medlem

Ja, Morrowind var det bästa spelet i serien... fast Oblivion var också ok om man använde en drös moddar som morrowindifierade spelet. ;-D


signatur

Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

Medlem

Lite sugen på att spela igenom Morrowind faktiskt, var nog ett antal år för ung när jag spelade det sist. Blev bara skiträdd av massa småmonster, och till slut cheatade jag mig igenom spelet bara, på ett ungefär. Skittrist när man tänker på det så här ca sex år efter.

Däremot gick det inte att ta miste på stämningen i spelet, och det var den som verkligen lockade mig att köpa Oblivion, vilket jag älskade. Antagligen för att jag mognat lite och förstod vad man skulle göra! :>

Så... Det blir väl en genomspelning av Morrowind så fort jag lyckats hitta spelet, wow!

12
Skriv svar