The Settlers 7: Paths to a Kingdom

Medlem

"Hur som helst bör man undvika spel med sådant skydd, iaf till PC. Det drabbar inte alls "bara pirater", det drabbar alla som av någon anledning (stuga, resa, oväder, krångel) inte har tillgång till internet. All som vill stödja ett sådant skydd är väl samma folk som vill ha FRA och IPRED, för bara den som är grovt kriminell pedofil vill inte ha sitt surfande tillgängligt för staten och gud vet vem. :/ "

Om man verkligen är emot den här typen av skydd ska man inte köpa spelet alls, det sänder helt fel signaler till utgivarna. Om man däremot är mer mån om att spelet man köper ska gå att spela utan att man har tillgång till Internet eller liknande så bör man helt klart köpa spelet till konsol då dessa (än så länge) inte kräver att man kör single delen uppkopplad mot en server (ett rent sabla skämt i min mening, kommer aldrig stödja den här typen av DRM).

tka
Medlem

Ubisoft gör allt för att få så få spelare som möjligt att spela spelet. Dom har liksom flera andra bolag totalt glömt bort att skapa spel för kunderna inte för sig själva.

Medlem

Achievments på Facebook.. The End is Nigh


signatur

Dr Tom
[]#####||(
===================================

Medlem

Då man är emot kopieringsskydded så blir det ett nej på detta!

Medlem

Va fan, de som klagar på att vara uppkopplad är ju en piss i havet. Det finns väl ingen som klagar på att WoW inte går att köra Offline. Krånglar nätet så är det väl bara att vänta, spela något annat, eller gå och diska.

Så många det är som spelar MMORPG så är det väl ingen av dem som bryr sig om att man inte kan levla gubben offline?

Medlem
Skrivet av Manna:

Va fan, de som klagar på att vara uppkopplad är ju en piss i havet. Det finns väl ingen som klagar på att WoW inte går att köra Offline. Krånglar nätet så är det väl bara att vänta, spela något annat, eller gå och diska.

Så många det är som spelar MMORPG så är det väl ingen av dem som bryr sig om att man inte kan levla gubben offline?

Jag säger bara en sak Singelplayerläge!

Medlem

såg verkligen fram imot detta spel, men vägrar att vara tvungen att spela online hela tiden med mobilt bredband.

Medlem

Bra spel men dock var det mycket kort (och lätt!) Gillar att spelet är mycket snabbare samt att det finns olika valmöjligheter för att vinna kartan.

Medlem

det finns workarounds för allt, knepet är bara att veta hur man gör


signatur

Google is your friend!!!

Medlem

Skribenten klagar på kopieringsskyddet, men har han själv någon idé till ett bättre skydd eller en bättre strategi?
Släppa spelet till PS3 först och vänta ett halvår, år med PC- och 360-versionerna?
Nä, just ja, Settlers passar inte alls till konsol.

Skrivet av 3degs:

såg verkligen fram imot detta spel, men vägrar att vara tvungen att spela online hela tiden med mobilt bredband.

Varför har du ingen riktig internetuppkoppling för?
Sitter du med en liten laptop är det dessutom troligt att den är för klen för att köra spelet på tillräckliga inställningar.

Sen betalar man ju på basis av överförd data med "mobilt bredband", eller hur? Hur vet du att spelets skyddssystem tar så otroligt mycket datatrafik i anspråk? Sen finns det gott om människor som sitter på lite halvtaskiga uppkopplingar som går ner ibland, jag tror säkert de har tänkt på det och inte skickar iväg kontrolldata konstant utan var femte minut eller så. Är uppkopplingen tillfälligt bruten så gör programmet ett nytt försök nån minut senare.

Medlem
Skrivet av visan:

Minns trean. Underbart härligt och "mysigt" spel. En ny version av den med bättre grafik och jag skulle köpa även med kopieringsskydd.

Har du kört trean med den nya rasen amazonerna? Det gjordes även ny miljö till dem så lite omväxling från det vanliga gräset.
Köpte alldeles nyligen Gold Edition som innehåller nya uppdrag plus Amazon-tillägget. Verkar ha tagit slut hos de flesta onlinebutiker men finns fortfarande kvar hos några, sen kan man ju alltid köpa från utlandet ifall det inte trycks upp nytt.

Skrivet av Mikaelh:
Skrivet av pelson:

Bra skrivet, gillar när recensenter tar med detta skit till kopieringsskydd i recensionen och låter det dra ner betyget.

Det gillar inte jag. Vad händer när kopieringsskyddet patchas bort (vilket det kommer att göra?). Kommer betyget att ändras då? Kommer man gå in och redigera recensionen? Settlers 6:s kopieringsskydd patchades bort i 1.7.
....

Jaså, där ser man! Vad ska nu "allt på internet är gratis-generationen" hitta för fel att gnälla på nu då.

Inaktiv

Assassins creed 2 har väl en hyfsat fungerande crack nu. Ubi hävdar att cracken inte fungerar till 100%. Men bryr pirater sig mycket? Nej. Folk ser R5 rippar också så...

Bara en tidsfråga innan även settlers 7 crackas.

Piraterna får vänta 2-3 mån på en crack som gör att de dessutom kan spela offline. På sin laptop, om internet skulle dö, etc. Men konsumenterna får fortsätta leva med skyddet ett tag till. Men får ju hoppas att ubi patchar bort det så fort en 110% fungerande crack görs iaf. Men tveksamt.

Tycker synd om alla som betalat men inte kan spela pga av problem med kommunikation gentemot deras servrar av vilken anledning det än är.

Som casual gamer ska man inte behöva sitta i tech support i timmar för att reda ut brandvägg, server problem, eller vad som nu orsakar problemen. Men som plåster på såren har dessa arma satar som spenderat timmar i supporten fått 3 modeller eller skins som det kan låsa upp i spelet. Det vill säga om det nu får igång spelet överhuvudtaget för att ens ta del av kompensationen

Medlem

Så länge som det finns dedikerade crackare så kommer inte spelskydd vara något större hinder. Ubisofts nya system är redan knäckt så vitt jag vet. Köpa spelet, bara det finns en crack tillgänglig.

Medlem
Skrivet av Syrfid:

"bygg en bondgård för att göra hö, kör höet till kvarnen för att göra mjöl,"

Dags att friska upp de agrara kunskaperna. Bygg en bondgård för att odla säd, kör säden till kvarnen för att mala den till mjöl. Bröd på hö blir inte så gott.

Hahaha!


signatur

Hemsida: www.ombd.se
Discord: https://discord.gg/yrShMAg
Server: Squad Europe (serverpartners med adminbehörighet)
Besök gärna Sveriges äldsta Squadklan med cirka 50 selekterade soldater. Många med militär erfarenhet. Vi satsar stort på gemenskap!
Åldersgräns: 25 år

12
Skriv svar