S: iPod Touch 16 GB (2.2 Jailbreak)

Medlem
S: iPod Touch 16 GB (2.2 Jailbreak)

Tjena, har en iPod Touch 16 GB som jag insett att jag inte har någon användning för då jag sällan lyssnar på musik utanför hemmet, och för allt annat har jag en Eee PC om jag ska åka någonstans.

iPoden har då nu nästan bara legat och samlat damm i ett år, så det är dags att göra någon nytta av den.

Det är en första-generations 16 GB iPod Touch alltså, mjukvaruversion 2.2, jailbreakad (dvs så du kan ladda ner/installera spel, program och liknande).

iPoden i sig är tom på musik, filmer, program och har ett spel (Labyrinth 3D), har just tagit fram, uppgraderat och återställt den endast för att sälja den (hade 1.3 innan), så jag har inte installerat något på den.

Skärmen i sig är helt repfri utom någon minimal skråma som verkar ha dykt upp högst upp på framsidan, den är inte på själva skärmen och den syns inte såvida du inte själv försöker rikta den mot ljus, samt att skärmen inte har några fingeravtryck alls (vilket är omöjligt, såvida du inte rör din iPod).

Baksidan däremot är fylld med skönhetsrepor, vilket är omöjligt att motverka såvida man inte använder gummiskyddet, helt meningslöst enligt mig, den blir klumpigare och fulare än vad den är med reporna. Om du stör dig på reporna får du gärna stoppa på skyddet så kommer du inte märka av dem, själv finner jag reporna stiligt.

Det är även en stilig sliten Guitar Hero-stjärna klistrad över äpplet (loggan).

(Har endast en webcam att ta bilder med, så kvalitén är inte den bästa.)

Eftersom jag inte tänker dölja något eller luras på något sätt har jag försökt ta en så tydlig bild som möjligt på den lilla repan på framsidan. Tänk på att den inte syns ens hälften så bra med blotta ögat.

Du får med allt på bilden, utom laptopen, halva högtalaren och bordet förstås :P, vilket inkluderar iPoden, hörlurar (gummit runt ena hörluren har lossnat), USB-kabel, gummiskyddet, en egen laddare jag köpt så du kan ladda iPoden i eluttaget, instruktionsböcker, samt en oanvänd fiberduk och två stora äppelklistermärken som jag just upptäckte, sedan finns det några plastbitar där som jag misstänker används för dockingsstationer eller något.

Kvitto har jag tyvärr inte, men jag tror garantin gått ut iaf, vet inte hur lång garanti den har.

Är lite osäker på priset, kollade lite snabbt på blocket och ser att den ligger på 1500-2000 där, så jag kör på 1300 eller bud.

Ifall du vill kan jag förladda den med det mesta du vill. Kan fixa den mjukvariversion du föredrar, jailbreaka om den (eller utan jailbreak om du vill), fixa spel/program/musik/film osv. Isf tillkommer en liten avgift för besväret (beroende på vad du kräver).

Tror jag tagit upp allt som finns att nämna nu, annars är det bara att fråga...
Kontakta mig via tråden här på FZ, eller PM där kan jag ge ut min MSN eller Skype ifall du vill.

iPoden finns i Västerås, kan skickas om köparen står för frakten.


signatur

Life is too short to remove USB safely.

Medlem

Skulle det inte vara omöjligt att repa en iPod Touch?


signatur

[http://donqen.blogg.se/]
- Glöm inte alzheimersdagen.

Medlem

Det har jag också sett av ^^
Tydligen så går det att repa dem, men det är inte precis lätt. De flesta annonser jag sett på iPods brukar skriva att den är repig.
Vet inte hur repan hamnat dit, vet bara att jag inte upptäckte den fören jag torkade igenom hela skärmen och kollade riktigt noga efter repor för att sälja den.


signatur

Life is too short to remove USB safely.

Inaktiv

Du vet att det är olagligt att Jailbreaka? Brottsling!

Medlem

I'm a smoooth criminal! 8)


signatur

Life is too short to remove USB safely.

Inaktiv

Nja, inte särskilt smoooth att skylta med det på internet...

Medlem

Moraltant


signatur

[http://donqen.blogg.se/]
- Glöm inte alzheimersdagen.

Medlem

Nej, det är inte olagligt, att installera piratkopierade apps på den är dock det.


signatur

dom förnedrar hela Gamer-world!!!

1
Skriv svar