Lördagspromenad

Flakmonkey
Lördagspromenad

Spenderat en alldeles perfekt lagom ansträngande dag på södermalm med flickvän och hennes syster. Lite lunch, lite shopping men framförallt har det varit en möjlighet att visa upp en sida av södermalm som de inte sett förut. Det är inte knivsöder längre som de blivit matade med (de kommer från norrort) utan kan vara otroligt mysigt och trevligt. Så tog en promenad längs med Årstaviken och ut på Reimersholme som nu blivit godkänt som ett ställe att köpa lägenhet på framöver.

Hursom så har det varit en skön dag med ett underbart höstväder som verkligen visar Stockholm från en av sina bästa sidor. När man får uppleva stan så här är det inte svårt att första varför det anses vara en av de vackraste städerna i världen.

#blogg

Medlem
Lördagspromenad

Låter som ett trevligt ställe att besöka en dag !

Flakmonkey

Jao det är wunderbar på många sätt och vis. Både Sthlm som helhet men framförallt söder. Är själv från norrort vilket brukar innebära att man håller sig norr om slussen, men har alltid föredragit söder faktiskt. Lite mer avslappnad stämning även om den är rätt ytlig. Jag menar det finns ju få människor som är lika dömande och uptight som söderhipster

1
Skriv svar