PC högtalare till Tv:n / xbox

Medlem
PC högtalare till Tv:n / xbox

Tjena !

Jag tänkte införskaffa mig Creative Gigaworks T40 Series II (länkhttp://http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/90993-creative_gigaworks_t40_series_ii_hogtalare/) till min TV. Enligt det jag har läst på internet på diverse sidor behöver jag en 2xrca ha till 3,5 mm stero ho (länk ) för att det ska fungera. Frågan är bara kommer det funka att koppla 3,5 mm stero kabeln från högtalarna till den där adaptern / anslutnings sladden eller är det något jag har missat?

Sen också är jag lite orolig att ljudet från min tv är mono och inte stero för vid jacken (den vita och röda ) står det: L(Mono)Audio-R. Betyder det att det inte är värt att skaffa högtalare eftersom jag inte kommer få stero ljud? (Min tv är 42LG530N)

Sedan när jag spelar tänkte jag använda högtalar jacket från den ena högtalaren som syns på bilden, kommer ljudet påverkas något av det ellerinte?Anledningen till det är för att förut använde jag tv:ns headset jack men det gick sönder efter allt in och ut av kablen när jag inte spelade och reperatören sa att headset jack var mycket tålligare?

Tack på förhand!


*spolier* årets spel 2011 = Guild Wars 2!!!

Medlem

Är det inte bättre om du skaffar en billig Receiver och ett par högtaler i stället?

Medlem

Bose Companion 5 om du kan få det att fungera med TV/Xbox då det är USB, jag har ej lyckats, men du kanske vet.

1
Skriv svar