"Ny artwork från GTA V"

Medlem
"Ny artwork från GTA V"

För några dagar sedan så skrev Fredrik Eriksson nyheten "ny artwork från GTA V". I denna nyhet kan man bland annat läsa "Rockstar gjort skrivbordsbakgrunder av dem. Nio stycken finns i nuläget att lägga ögonen på här.". Där 'här' alltså är en länk till alla dessa nio artworks, eller? För länken leder till artikeln "Årets hetaste spel enligt läsarna".

Så ett flertal medlemmar har försökt få kontakt med Fredrik genom nyhetskommentarerna om att länken leder till fel plats, men det gick några dagar och inget hände så jag skrev om det i en kommentar till ett blogginlägg Fredrik gjort. Inget hände då heller så därför har jag velat mellan att skriva ett PM till honom eller skriva en tråd, som ni ser slutade det med en tråd.

Så nu undrar vi alla, var finner vi alla dessa nio bilder?

(Här är den riktiga länken till nyheten: http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20130128/ny-artwork-fran-gt... )

Medlem

Blev också lite fundersam men jag orkade inte skriva något i kommentarerna, för jag ville se vilka bilder han syftade på... vilket då var dessa:
http://www.rockstargames.com/downloads#/?collection=3&series=...

Förhoppningsvis kommer man in i rätt kategori på Rockstars hemsida.

Korrekturläsning och kontroll av länkar är väl det folk i grunden blev irriterade på? Tror inte FZ gjort en separat artikel om enbart skrivbordsbakgrunderna så en länk till GTA V albumet (förutsatt att bilderna finns där) hade väl varit "godtagbart".

1
Skriv svar