Blizzard medger problem med Diablo 3-auktionshuset

Medlem
Skrivet av Naraccas:

Finns det någon sorts livslängd på utrustning i Diablo 3? Annars bör var enda kotte förstå att spelet kommer att fyllas med föremål när nya hela tiden skapas utan att gamla försvinner.

Enda lösningen är att spela Hardcore.

Medlem

Tog det dom nästan ett helt år för att fatta det.


signatur

-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Medlem

Tog dem lång tid att förstå detta... då folk klagade på ah och vad det skulle orsaka redan innan spelet släppts, samt alla veckor /dagar efter launch folk spammat forumet att AH förstör hela känslan med ett ARPG som enbart går ut på att hitta nya uppgraderingar för sig själv.

Bättre sent än aldrig?

Medlem

Redan?!? Har spenderat X antal timmar både på min DE och Barbar hittat som max 5 legendarys. Paragon lvl är ett jäkla skämt! Har spelat genom act 3 en jäkla passa gånger testat en run ingen legendary.

Om man går in på auktionshuset för att kolla efter dugligt gear jo vad ser man då ett jävla överpris på 30-90 miljoner för ett j*vla item!

Sen om man börjar kolla genom andra dugliga items/gear till sin karaktär jo man ser man då outbid för 9999999999999999999! eller upp till en 30-50 miljoner hur i helvete ska man ha råd med att köpa gear från auktion huset? Har ca 100% magic find + den där extra magic find saken man får när man dödar elit mobs + paragon lvl för magic find item.

Ett stort jäkla skämt AH är helt rubbat och förstört ekonomin/balansen i spelet och jag orkar inte sitta spela genom miljontals gånger för att få råd att köpa en item sen göra samma sak igen för att köpa nytt sett.

Har dessutom aldrig fått ett set item/green bara ca 5 legendarys. Jäkligt trött på att gö samma sak om och om och om igen ingenting nytt kommer + att dem ökade drop raten hjälpte inte ens heller.

När man väl hittar ett "gult" vapen/gear/item vad är det då för lvl på den jo antingen ett 50-55 eller 58 lvl item med skit saker som inte ens är duglig. Eller hittar en massa saker för andra klasser.

Medlem

Ta bort det där förbannade auktionshuset.... det är inte till någon nytta förutom att ENKELT få tag på bättre saker.

Man spelar helt enkelt mindre nu när man kan köpa det mesta på AH.

Medlem

AH gjort att spelet kändes mer som WoW än Diablo, blir en sån jävla inflation när det finns botar och farmare överallt. Förstör hela loot känslan för man vet att vad som än droppar så finns det tusen likadana på AH för U-lands priser.

12
Skriv svar