Låt oss presentera Playstation 4!

Medlem

Men asså hur ser lådan ut??????? Vem bryr sig om kontrolle=?


signatur

Meep!

Medlem
Skrivet av xaros16:

Trodde inte att det skulle vara 8 gb ddr5, men det verkar som att det var sanna rykten. Låter väldigt grymt

Låter rätt patetiskt jämfört med mina 32...


signatur

I came here to ruin your day. God sent me.

Medlem

Jag tycker att det var en skaplig presentation, där det mest intressanta för mig som otålig, halvstressad vuxengamer var snacket om omedelbarhet. Jag orkar/hinner inte starta en konsoll, peta i en skiva, vänta på att spelet ska starta... då väljer jag att utnyttja min kvarts speltid på gamla quakeworld eller nåt ipad-spel istället. Dvs grejer som tar 2 sekunder från det man startar det tills man är igång och spelar.

Var det för övrigt bara jag som tyckte att hela eventet kändes väldigt forcerat? Det känns som hårdvaran är långt ifrån klar (då hade den ju visats upp) och många av utvecklarna visade ju bara upp gammal skåpmat, eller teknikdemos (eller ingenting alls som i FF-fallet).

Medlem

Roligt att det trendiga ordet hat numera skall appliceras på alla inlägg som inte passar. Skaffa ett liv och sluta tillbe Aftonbladet så blir det bättre!


signatur

Antec Solo | Core2Duo E6600 | 1024x4 Ocz Gold PC6400 | Leadtek GTX260 Extreme | Hiper Type-R 580w | Samsung 940BW | MacBook

Medlem

PC-brigaden som huserar på FZ forumet är för rolig...

Medlem

Lång tråd, intressant läsning. Här kommer lite kommentarer:

1) Konsollen finns inte? Lansera nått som inte finns?
Svar: Spelutvecklare sitter redan med utvecklingkiten, så visst finns de, även fast inte designen är spikad.

2) 20% av beräkning skall ligga på GPU?
Svar: Det låter konstigt. Med tanke på att CPU'n är så upphottat (till skillnad från PS3'an), tror jag inte att man behöver göra icke grafikrelaterade beräkningar på GPU'n.

3) Kopplingar till sociala medier
Svar: Sorry XBox-fans, men nästa XBoxen kommer att ha samma typ att inställning till sociala medier som PS4'an. Dessutom har de flera saker som verkligen kommer att irritera spelare/kunder.

4) Priset.
Svar: Priset kommer nog vara närmare 4000 kr än 6000 kr (som PS3'an gick ut med).

Sen vill jag bara kommentera på en sak. Varför är det som mycket hat mot spelutvecklare på FZ? Om ni inte gillar spelen....spela inte spel.

Medlem
Skrivet av Vintersorg:

Redan idag finns spel till PS3 som delvis grafiskt, och främst designmässigt knäcker många pc-spel. Ta spel som Uncharted 2 och 3 och God of War 3 t.ex. Ser fantastiskt bra ut.

Jamenförfaen.. De spelen är ju inte släppta till Wintel. Designen har inte med plattformen att göra och grafikmässigt sätt så vet vi alla att konsollerna spelar i lingonserien om de ställs sida vid sida med en normal PC.
PS3 t ex har ett derivat GPU från Nvidia 7600. Det kortet har fan inte gjort någon glad på rätt många år. XBox är ännu värre.


signatur

I came here to ruin your day. God sent me.

Medlem
Skrivet av jeensen:

vänta tills Xbox kommer med sitt monster.. Sony kommer krascha som saab då...

Haha, va?
Om alla rykten och läckor stämmer, så kommer hårdvaran i de båda vara väldigt lika varandra, jag tror iaf verkligen inte att nästa Xbox kommer att vara kraftfullare.

När nu dessutom dessa konsoler med stor sannolikhet kommer att få snarlika tredjeparts-spel, så är det ju de exklusiva spelen som avgör (i största hand iaf). Och där är ju Sony ljusår före!
Alla studios de äger, alla spelserier de har, och alla nya IP's som kommer att dyka upp. Sony går från klarhet till klarhet. Denna gång kommer inga dåliga multiplattformstitlar sätta några käppar i hjulen iaf...

Jag är verkligen ingen fanboy, och ser såklart även fram emot vad Microsoft ska visa upp. Men det kan ju inte bara vara jag som ser Sonys alla egna studios som en nästan äckligt klar fördel inför nästa generation??
Om alla rykten stämmer, så kommer som sagt hårdvaran vara snarlik, vilket då gör att det unika de kan komma med spelar större roll.

För att inte tala om alla streamingmöjligheter de visade upp.. Riktigt riktigt najs.. Utan direkt motsvarighet.

Medlem

Det spelar ju ingen roll vad de hade visat så hade många här ändå varit bittra och gnällt.

"Samma grafik som PS3", "...som medium-low på PC", "bara socialt skit och inga spel" osv. Dessa personer måste ha något slags inbyggt filter som gör att de bara ser det de vill se.

PS4 kunde i alla fall köra UE4 utan problem och Mark Rein sa att de hade fått allt de kunde önska för att motorn skulle fungera fullt ut.

8GB GDDR5 räcker nog ganska långt då det är 16 gånger mer minne än i PS3 (och även snabbare). Nvidias nya supergrafikkort för 1000+ dollar har 6GB av samma typ av minne.

Medlem

När jag läste att den skulle streama spel så blev jag först förvånad, på ett bra sätt. Tänka sig, den lokala hårdvaran i konsolen blir mindre viktig eftersom beräkningar utförs i en superkraftig serverhall. Fast sen läste jag att denna "streaming" bara rörde sig om någon sorts uppiffad förladdningsfunktion... Blah.

Jaja, bara en vanlig konsol alltså. En stoppkloss om några år...

Medlem
Skrivet av Margy:

Det spelar ju ingen roll vad de hade visat så hade många här ändå varit bittra och gnällt.

"Samma grafik som PS3", "...som medium-low på PC", "bara socialt skit och inga spel" osv. Dessa personer måste ha något slags inbyggt filter som gör att de bara ser det de vill se.

PS4 kunde i alla fall köra UE4 utan problem och Mark Rein sa att de hade fått allt de kunde önska för att motorn skulle fungera fullt ut.

8GB GDDR5 räcker nog ganska långt då det är 16 gånger mer minne än i PS3 (och även snabbare). Nvidias nya supergrafikkort för 1000+ dollar har 6GB av samma typ av minne.

Precis.. Nästan lite komiskt hur trångsynta vissa är. Har inte folk lärt sig att man ska vänta och se innan man gör uttalanden som i retrospekt bara blir komiska.

Det är ju när och om, de väver ihop allt de visade som detta kan bli riktigt riktigt bra.
Bara en sån grej som att man kan streama sig själv helt öppet verkade ju otroligt läckert.
Alltså, fatta hur det kommer att påverka t.ex fighting-genren? Helvete vad matcher och turneringar som kommer att streamas. Möjligheterna är ju oändliga bara med alla olika streaming-grejer de visade.

Nä, jag blev riktigt imponerad.

Sedan att det finns fanboys som kastar in en massa hat är ju bara tragiskt.

Sedan att de ska väva in Vitan som det var tänkt är en bonus!
Nä, Wii U:n ska säljas omedelbart. Om någon är intresserad så har jag ett Wii U - Zombi U Pack i nyskick (plus en massa spel).

360:n får stanna ett tag till, måste ju köra Gears: Judgement först

Skål!

Medlem
Skrivet av Vintersorg:

Denna gång kommer inte Cell sätta några käppar i hjulen iaf....

Inaktiv

För min del blir det både ps4 och xbox 720,
förut hade man bara 360 och mer eller mindre köpte allt som kom ut, både skit och det som blev en hit,

det är bättre att ha 2 konsoller och ta russinen ur kakan på båda.


signatur

Lagom är aldrig för mycket eller för litet.

Medlem

Killzone 4 klippen var ju mest filmer. De riktiga spel klippen var fina så länge man inte tittade för nära på miljöerna. Väldigt låg upplösning på texturer.

8gb ddr5 ram lät bra. Den kanske klarar av planetside 2 om bara processorn är snabb. Lite synd på grafikkortet bara då ps3 hade ett av de bästa korten när den lanserades. Men grafik är ju inte allt hoppas de sattsar mer på gameplay än grafik.

Medlem
Skrivet av k3m:
Skrivet av Sabelsköld:
Skrivet av k3m:
Skrivet av jeensen:

Bara jag som tycker att det ända dom snackar om är att dom ska socialisera med deras nya piss konsol? fan inget jag har blivit imponerad av.... bara snack om att man kan trycka på en knapp för att dela med sina "vänner på facebook... vilket jävla skämt.. hit med xbox föfan.

Du är inte ensam, jag tycker likadant. SONY har inte fattat nåt. En spelare vill väl inte ha en jävla massa funktioner som redan finns i alla hem. PS4an verkar bli en riktig flopp. Sen grafiken, grafiken för fan. Jag vill inte sitta fem år till och titta på utdaterad grafik.

Vad i hela friden snackar du om? Hur vet du hur grafiken kommer se ut? Det enda vi fick se var grafikdemos och spel som också kommer till denna generationen....och vaddå 5 år till? Sluta nerd-ragea och sluta snacka skit.

P.S. Jämför dagens spel med de spelen som kom ut när denna generation var färsk också...

"grafiken likadan som till PS3"? Är ni seriöst dumma i huvudet eller är det bara för att det är sent på natten?

Moget av dig att göra personligt påhopp (ironi). Sen har du missuppfattat. Så här ligger det till. PissSONY körde sitt säljsnack som handlade mycket om sociala funktioner, alltså skröt inte med kraftfull hårdvara. Därav kan man börja se vart det lutar åt. Klart att grafiken blir finare på ps4'an, men långtifrån så mycket finare som bl.a. jag hoppats på (spekulation). Fattar du?

Så för att de inte bygger en enhet som skulle kosta 14000 med hårdvaran och inte är tillräcklig future tech, så är dess grafik piss och de finns inga potential. Men du var ju duktig på att räkna ut hur saker funkar... De kanske inte vill förlora pengar per såld enhet som vid PS3-lanseringen? Jag som icke PC-gamer är i alla fall imponerad.

Skrivet av JohnnyGreed:

Roligt att det trendiga ordet hat numera skall appliceras på alla inlägg som inte passar. Skaffa ett liv och sluta tillbe Aftonbladet så blir det bättre!

Rationella argument som PISSsony, uschuschusch detta var fan sämre än vänta... xbox<3 och Exakt! Och nu lämnar jag PS4an i fred, för jag vill inte bli mer förbannad än vad jag redan är. Fuck U SONYretards! med fler. Så sluta vara en idiotisk blekfis och inse att det finns en viss hatful ton som inte är rationell ton i detta inlägg, jag ska fan pissa på dig när du lägger dig ner och gråter för att du är så sämst, HAHAHAHAHAA. Noob-JohnnyGreeed! LOLOLOLOLOLOLOL

(Om du inte fattar än vad som menas med hatinlägg så tar jag inte tillbaka något, annars så kan jag ta tillbaka det och du får då sitta och känna dig dum bara.)

Skrivet av Prexun:

Grafikkortet är lika snabbt som en 6870.

En next-gen konsol som klarar av low-medium alltså.

Nice.

Jag litar inte på någon som inte inser skillnaden i att utveckla något till en specifik hårdvaruprofil än kompabilitet med tusentals kombinationer, det visar sig att om man fokuserar så kan man kräma ur så mycket mer utan att det blir ospelbart på alla andra kombinationer(för de är lika). Visst är det nice?


signatur

(PS. Detta inlägg har ingenting med sympatier mot sovietunionen, gamla nazityskland eller något annat politiskt styre att göra. DS.)

Medlem

Kul om ungarna spammar share knappen när dom sitter och spelar "World of rainbowcolored unicorns who shites pink strawberries"..

Medlem
Skrivet av jeensen:

hit med xbox föfan.

l0l.. Och du tror XBox kommer att lanseras annorlunda?
Jag uppriktigt hatar det där satans "User experience"-uttrycket.
Här hade Sony en presskonferens (och MS release kommer i stort sett se exakt lika ut) utan att säga ett skit egentligen..

- Är nästa generation bakåtkompatibel?
- Kommer ni att låsa spelen till en konsoll?
- Vad kommer den att kosta?
- När släpps den?

Både MS och Sony kommer att försöka dra på detta så länge som möjligt för att inte måla in sig i ett hörn.

Dessutom.. Kommer GTAV vara nextgen? Det ser lite mörkt ut för det just nu. Release i september har de lovat.


signatur

I came here to ruin your day. God sent me.

Medlem

Jag är både positivt och negativt överraskad.
+
De pratade faktiskt om spel!
Den nya handkontrollen ser bättre ut än de gamla, särskilt triggrarna ser faktiskt ut att vara användbara den här gången - 20 år för sent, visst, men ändå.
-
Behöver vi verkligen fler meningslösa Youtube-filmer av fjortisar som teabaggar i CoD? Hoppas att Share-knappen går att använda till något bra också.
Kan inte David Cage sluta snacka om sin polygonpenis och göra ett spel?

Medlem
Skrivet av k3m:
Skrivet av Sabelsköld:
Skrivet av k3m:
Skrivet av jeensen:

Bara jag som tycker att det ända dom snackar om är att dom ska socialisera med deras nya piss konsol? fan inget jag har blivit imponerad av.... bara snack om att man kan trycka på en knapp för att dela med sina "vänner på facebook... vilket jävla skämt.. hit med xbox föfan.

Du är inte ensam, jag tycker likadant. SONY har inte fattat nåt. En spelare vill väl inte ha en jävla massa funktioner som redan finns i alla hem. PS4an verkar bli en riktig flopp. Sen grafiken, grafiken för fan. Jag vill inte sitta fem år till och titta på utdaterad grafik.

Vad i hela friden snackar du om? Hur vet du hur grafiken kommer se ut? Det enda vi fick se var grafikdemos och spel som också kommer till denna generationen....och vaddå 5 år till? Sluta nerd-ragea och sluta snacka skit.

P.S. Jämför dagens spel med de spelen som kom ut när denna generation var färsk också...

"grafiken likadan som till PS3"? Är ni seriöst dumma i huvudet eller är det bara för att det är sent på natten?

Moget av dig att göra personligt påhopp (ironi). Sen har du missuppfattat. Så här ligger det till. PissSONY körde sitt säljsnack som handlade mycket om sociala funktioner, alltså skröt inte med kraftfull hårdvara. Därav kan man börja se vart det lutar åt. Klart att grafiken blir finare på ps4'an, men långtifrån så mycket finare som bl.a. jag hoppats på (spekulation). Fattar du?

Missade du delen då de visade upp ett smakprov på vad PS4 kommer ha för hårdvara? Och jag finner det extra roligt att du nu redan har bestämt dig hur spelen till nästa generation kommer att se ut.

Medlem

Jävlar va fett det kommer bli, alltid lika spännande med next-gen! Äntligen tar Sony till kanonerna och styr upp det sociala så man äntligen kan spela mid sina polare på ett smidigt sätt!

Medlem
Skrivet av azynkron:
Skrivet av jeensen:

hit med xbox föfan.

l0l.. Och du tror XBox kommer att lanseras annorlunda?
Jag uppriktigt hatar det där satans "User experience"-uttrycket.
Här hade Sony en presskonferens (och MS release kommer i stort sett se exakt lika ut) utan att säga ett skit egentligen..

- Är nästa generation bakåtkompatibel?
- Kommer ni att låsa spelen till en konsoll?
- Vad kommer den att kosta?
- När släpps den?

Både MS och Sony kommer att försöka dra på detta så länge som möjligt för att inte måla in sig i ett hörn.

Dessutom.. Kommer GTAV vara nextgen? Det ser lite mörkt ut för det just nu. Release i september har de lovat.

Förmodligen inte, men det sägs väl att MS planerar bakåtkompabilitet i nästa Xbox, en dedikerad PPC för just det, bara en sådan grej är ju gött så man slipper ha båda framme i hyllan, konstigt att sony inte inser detta.

Medlem

Ogillar oerhört hur move funktionen är i kontrollen.

borde vara möjligt att välja bort funktionen då det inte ger en bättre upplevelse, det ger en alternativ upplevelse,

Detta kan jämföras med att PC spelare MÅSTE köpa med en webcam när de köper en ny dator.

Medlem

Herr Cern och Co gjorde en stor miss, man säger we created Piss 4, flåt psfyra by gamecreators for gamecreators, alltså är spelare / gamers lika röfvknullade som tidigare.

Molntjänster, Facerape, youtube och annat skit, fuck that.

Skapa hårdvara för gamers och gör spel som håller och inbjuder till att man vill spela om.

Inte Crysis 3, Metalgear Rise eller Alien Cm kampanjer som varar i max 4 tim, det är ett jävla skämt!

Och dyra sådana, vad tror ni inte PS4 spelen kommer kosta, 100 kr, 200 kr, knappast, landar på precis som innan och kanske till och med dyrare, bli inte förvånade om vissa spel landar precis under 1000 lappen, och detta skall folk köpa, stackars föräldrar som kanske står i valet och kvalet.

Nej satsa på en dator, där vet man vad man får, och man är hela tiden framtidssäker, gillar man inte grafikkortet, ja då byter man helt enkelt, går inte på en konsoll.

Snygg grafik biter inte längre, det måste ill något mer och FB och youtube sänker betyget bara ytterligare.

Tacka vet jag MAME och riktiga arkadspel!, värdelös grafik med dagens mått, men fy fan vilka spelvärden! och nöje!


signatur

Denon / Pioneer

k3m
Medlem
Skrivet av Vintersorg:
Skrivet av k3m:
Skrivet av Sabelsköld:
Skrivet av k3m:
Skrivet av jeensen:

Bara jag som tycker att det ända dom snackar om är att dom ska socialisera med deras nya piss konsol? fan inget jag har blivit imponerad av.... bara snack om att man kan trycka på en knapp för att dela med sina "vänner på facebook... vilket jävla skämt.. hit med xbox föfan.

Du är inte ensam, jag tycker likadant. SONY har inte fattat nåt. En spelare vill väl inte ha en jävla massa funktioner som redan finns i alla hem. PS4an verkar bli en riktig flopp. Sen grafiken, grafiken för fan. Jag vill inte sitta fem år till och titta på utdaterad grafik.

Vad i hela friden snackar du om? Hur vet du hur grafiken kommer se ut? Det enda vi fick se var grafikdemos och spel som också kommer till denna generationen....och vaddå 5 år till? Sluta nerd-ragea och sluta snacka skit.

P.S. Jämför dagens spel med de spelen som kom ut när denna generation var färsk också...

"grafiken likadan som till PS3"? Är ni seriöst dumma i huvudet eller är det bara för att det är sent på natten?

Moget av dig att göra personligt påhopp (ironi). Sen har du missuppfattat. Så här ligger det till. PissSONY körde sitt säljsnack som handlade mycket om sociala funktioner, alltså skröt inte med kraftfull hårdvara. Därav kan man börja se vart det lutar åt. Klart att grafiken blir finare på ps4&#039;an, men långtifrån så mycket finare som bl.a. jag hoppats på (spekulation). Fattar du?

Jasså? "PissSony"?
Men lägg ner korståget va? Hahaha.
Synd att du blev besviken (förutsatt att du såg det live).

Men hur kan du, på fullaste allvar, påstå att det som visades var fult?? Jag har själv en dator som kan maxa exakt alla nuvarande spel med minst 60 fps, och jag blev riktigt imponerad. Det verkar som att vissa kollade på kassa streams, personligen satt vi på gametrailers stream, som ändå låg på nära 720p på sin stream.

T.ex KZ4 såg ju fantastiskt ut. Nä, dra ner trailers i bra kvalitet på det som visades, och säg sedan att det var fult..

Redan idag finns spel till PS3 som delvis grafiskt, och främst designmässigt knäcker många pc-spel. Ta spel som Uncharted 2 och 3 och God of War 3 t.ex. Ser fantastiskt bra ut.

Nä, lägg ner allt jävla hat. Att inte FZ tar bort uppenbara hat-inlägg är för mig en gåta. Det är en sak att få säga vad man tycker, men när det blir fanboy-hat och dylikt, så blir det bara löjligt.

Jag hoppar inte på en person utan ett företag. Sen är jag inte hatisk utan besviken. Jag tänkte aldrig köpa en konsol, men pc-spelandet påverkas av konsolerna.

Inaktiv

Jag vet inte om jag drömde detta men de nämnde väl att "Gaikai" kommer underlätta mycket för att vi skall kunna spela:
"current gen", "previous gen" och "future gen".

Previous gen = ps3?


signatur

Ajebaje: I vanlig ordning handlar "debatten" mer om att hävda sig själv än att diskutera frågan.

Medlem

LOL alla negativa på FZ.se om playstation, riktigt kul att de kontrasten mellan stream chatten och denna. PS4 kommer bli helt sjukt nice. Sociala nätverk är ett måste, inte direkt svårt att programmera in det heller, och snyggt lär det bli. Kan inte vänta!


signatur

hejsanhejsanhejsan

Medlem

Jag har haft siktet inställt på Xbox 720 från början, aldrig varit ett fan av Play Station, hoppas bara att Microsoft förstår vad vi vill ha vilket är en plattform att spela på, lämna allt vad sociala medier heter utanför.

Medlem

Hmm ingen video??

Medlem
Skrivet av Vintersorg:
Skrivet av k3m:
Skrivet av Sabelsköld:
Skrivet av k3m:
Skrivet av jeensen:

Bara jag som tycker att det ända dom snackar om är att dom ska socialisera med deras nya piss konsol? fan inget jag har blivit imponerad av.... bara snack om att man kan trycka på en knapp för att dela med sina "vänner på facebook... vilket jävla skämt.. hit med xbox föfan.

Du är inte ensam, jag tycker likadant. SONY har inte fattat nåt. En spelare vill väl inte ha en jävla massa funktioner som redan finns i alla hem. PS4an verkar bli en riktig flopp. Sen grafiken, grafiken för fan. Jag vill inte sitta fem år till och titta på utdaterad grafik.

Vad i hela friden snackar du om? Hur vet du hur grafiken kommer se ut? Det enda vi fick se var grafikdemos och spel som också kommer till denna generationen....och vaddå 5 år till? Sluta nerd-ragea och sluta snacka skit.

P.S. Jämför dagens spel med de spelen som kom ut när denna generation var färsk också...

"grafiken likadan som till PS3"? Är ni seriöst dumma i huvudet eller är det bara för att det är sent på natten?

Moget av dig att göra personligt påhopp (ironi). Sen har du missuppfattat. Så här ligger det till. PissSONY körde sitt säljsnack som handlade mycket om sociala funktioner, alltså skröt inte med kraftfull hårdvara. Därav kan man börja se vart det lutar åt. Klart att grafiken blir finare på ps4&#039;an, men långtifrån så mycket finare som bl.a. jag hoppats på (spekulation). Fattar du?

Jasså? "PissSony"?
Men lägg ner korståget va? Hahaha.
Synd att du blev besviken (förutsatt att du såg det live).

Men hur kan du, på fullaste allvar, påstå att det som visades var fult?? Jag har själv en dator som kan maxa exakt alla nuvarande spel med minst 60 fps, och jag blev riktigt imponerad. Det verkar som att vissa kollade på kassa streams, personligen satt vi på gametrailers stream, som ändå låg på nära 720p på sin stream.

T.ex KZ4 såg ju fantastiskt ut. Nä, dra ner trailers i bra kvalitet på det som visades, och säg sedan att det var fult..

Redan idag finns spel till PS3 som delvis grafiskt, och främst designmässigt knäcker många pc-spel. Ta spel som Uncharted 2 och 3 och God of War 3 t.ex. Ser fantastiskt bra ut.

Nä, lägg ner allt jävla hat. Att inte FZ tar bort uppenbara hat-inlägg är för mig en gåta. Det är en sak att få säga vad man tycker, men när det blir fanboy-hat och dylikt, så blir det bara löjligt.

Är inte du en fanboy då som skyddar ps? Man blir ju inte en fanboy för man skriver glåpord utan för att såna som du t.e.x skyddar en produkt. Någon lär kalla mig hycklare nu för andra saker vilket jag inte är men det hör inte hit men du skyddar ps4:an, och jag tror dock inte själv heller att det kommer vara så snyggt som dom kanske visar. Ful grafik är det väl inte i något spel till ps3 m.m men det är inte som dom kanske sagt det ska bli spelen.

Men det jag och många upprör sig mest om är just detta med social funktionen. Man behöver inte facebook, twitter och sådant i en konsol. Vad ska man skriva på facebook då? typ som någon längre upp skrev förr ( spela gta och får slut på ammo etc, skickar en länk på facebook så kan vänner klicka på den så får du nytt ammo) är det sådant som ska ske eller? Eller ska man meddela när man skjutit någon eller snott en bil eller vad den kan stå? Jag förstår inte nöjet med att ha dessa hemsidor direkt i något man ska spela på.

Gör du det kan du gärna förklara det positiva med att ha all denna dynga i konsolen

Medlem

Är du tre år?

Skrivet av DeKvittar:
Skrivet av k3m:
Skrivet av Sabelsköld:
Skrivet av k3m:
Skrivet av jeensen:

Bara jag som tycker att det ända dom snackar om är att dom ska socialisera med deras nya piss konsol? fan inget jag har blivit imponerad av.... bara snack om att man kan trycka på en knapp för att dela med sina "vänner på facebook... vilket jävla skämt.. hit med xbox föfan.

Du är inte ensam, jag tycker likadant. SONY har inte fattat nåt. En spelare vill väl inte ha en jävla massa funktioner som redan finns i alla hem. PS4an verkar bli en riktig flopp. Sen grafiken, grafiken för fan. Jag vill inte sitta fem år till och titta på utdaterad grafik.

Vad i hela friden snackar du om? Hur vet du hur grafiken kommer se ut? Det enda vi fick se var grafikdemos och spel som också kommer till denna generationen....och vaddå 5 år till? Sluta nerd-ragea och sluta snacka skit.

P.S. Jämför dagens spel med de spelen som kom ut när denna generation var färsk också...

"grafiken likadan som till PS3"? Är ni seriöst dumma i huvudet eller är det bara för att det är sent på natten?

Moget av dig att göra personligt påhopp (ironi). Sen har du missuppfattat. Så här ligger det till. PissSONY körde sitt säljsnack som handlade mycket om sociala funktioner, alltså skröt inte med kraftfull hårdvara. Därav kan man börja se vart det lutar åt. Klart att grafiken blir finare på ps4&amp;#039;an, men långtifrån så mycket finare som bl.a. jag hoppats på (spekulation). Fattar du?

Så för att de inte bygger en enhet som skulle kosta 14000 med hårdvaran och inte är tillräcklig future tech, så är dess grafik piss och de finns inga potential. Men du var ju duktig på att räkna ut hur saker funkar... De kanske inte vill förlora pengar per såld enhet som vid PS3-lanseringen? Jag som icke PC-gamer är i alla fall imponerad.

Skrivet av JohnnyGreed:

Roligt att det trendiga ordet hat numera skall appliceras på alla inlägg som inte passar. Skaffa ett liv och sluta tillbe Aftonbladet så blir det bättre!

Rationella argument som PISSsony, uschuschusch detta var fan sämre än vänta... xbox&lt;3 och Exakt! Och nu lämnar jag PS4an i fred, för jag vill inte bli mer förbannad än vad jag redan är. Fuck U SONYretards! med fler. Så sluta vara en idiotisk blekfis och inse att det finns en viss hatful ton som inte är rationell ton i detta inlägg, jag ska fan pissa på dig när du lägger dig ner och gråter för att du är så sämst, HAHAHAHAHAA. Noob-JohnnyGreeed! LOLOLOLOLOLOLOL

(Om du inte fattar än vad som menas med hatinlägg så tar jag inte tillbaka något, annars så kan jag ta tillbaka det och du får då sitta och känna dig dum bara.)

Skrivet av Prexun:

Grafikkortet är lika snabbt som en 6870.

En next-gen konsol som klarar av low-medium alltså.

Nice.

Jag litar inte på någon som inte inser skillnaden i att utveckla något till en specifik hårdvaruprofil än kompabilitet med tusentals kombinationer, det visar sig att om man fokuserar så kan man kräma ur så mycket mer utan att det blir ospelbart på alla andra kombinationer(för de är lika). Visst är det nice?


signatur

Antec Solo | Core2Duo E6600 | 1024x4 Ocz Gold PC6400 | Leadtek GTX260 Extreme | Hiper Type-R 580w | Samsung 940BW | MacBook

Skriv svar