Reclaim - Rekryterar till SWTOR och nya expansionen!

Medlem
Reclaim - Rekryterar till SWTOR och nya expansionen!

Reclaim, är en del utav Ruthless Community och vi spelar då på Republic sidan på Tomb of Freedon Nadd. Vi har funnits sedan Maj 2012 officiellt som Reclaim men har funnits sedan tidigare än det och vi har fortfarande trogna spelare kvar. Vill du gå med i en guild med en social/casual inriktning så har du hittat rätt! Mer info kommer här nedanför. Gör som många andra, gå idag med i sveriges största SWTOR Community! Vi finns på båda sidor av the allmighty force!

Guild: Reclaim (En del av Ruthless Community)

Hemsida: [http://www.ruthless.se]

Officers: Krizzlock (GM)
Babieface - PvE
Snöstorm - Medlemsansvarig
Crów - Medlemsansvarig
Diranda - Eventansvarig

Kontakt: Krizzlock@ruthless.se

Faction: Republic

Server: Tomb of Freedon Nadd (ToFN)

Typ av guild: Vi är en social/casual guild som har funnits sedan Maj 2012, vi är en del utav Ruthless Community och har då våran brodersguild i Ruthless på Empire sidan. Vi kommer att i och med nya expansionen att utveckla guilden, vi kommer fortfarande vara en social/casual guild. MEN vi kommer att ge våra medlemmar chansen att ansöka till en Hardcore grupp i PVE, så vi behåller våran status som Social/casual men lägger till en Hardcore grupp i PVE. Vi har väldigt trevligt, mycket snack på Teamspeak, ingame chatten och så vidare. Det planeras även för ett IRL Event i sommar där man får träffa guildisar. Vi är just nu den största och mest aktivaste svenska republic guilden på servern sett till i snitt inloggade medlemmar, fast det så har vi bra sammarbete med andra svenska guilder och genomför events med varandra.

Fakta: Reclaim strävar tillsammans med Ruthless efter att bli ett av Sveriges trevligaste guild och mest professionella Guilds samt självklart fortsätta fokusera på att ha så roligt som möjligt tillsammans! Vi har som en enhet vuxit till att bli en stor guild, men vi ser gärna att fler väljer att gå med oss, då vi har så mycket att erbjuda, en professionell hemsida skapad utav Seyo våran Webbmaster. Men det är ingame och på Teamspeak som vi har mycket att erbjuda egentligen, vi har en härlig gemenskap, en härlig atmosfär och alla får vara med, ingen blir sur över att stå över en raid utan vi försöker köra så mycket spontan raid och planerade raids så mycket vi bara kan. I och med att Diranda blev promotad till Eventansvarig så har hon i uppgift att hålla i events för alla levlar för hela guilden.

En liten video från våran Youtube Kanal:

[http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sigRLn...]

May the Force be with you all!

Med Vänliga Hälsningar
Reclaim Officers och Ruthless Community!

Medlem
Citat:

Reclaim har länge varit 100% Fokuserad på att vara en social/casual guild som enbart raidar för att ha så roligt som möjligt. Nu är det däremot dags att Reclaim utvecklar sig, Reclaim har växt oerhört mycket sedan starten i Maj 2012 och att utöka Reclaim med en Hardcore PVE grupp ser vi som ett steg i rätt rikning. Vi vill kunna erbjuda alla sorters spelformer, så som Casual/social och även hardcore. Vi kommer fortfarande ha kvar våra casual/social runs och fortsätta vara en avslappnad och skön guild med härlig gemenskap.

Vi har tagit och utökat med en Hardcore PVE grupp, den har inte blivit uttagen än utan det är tänkt att slutföras till nya expansionen. För att kunna ansöka till Hardcore Gruppen som tas ut, utav Krizzlock våran Guild Master så måste man först vara antagen som Casual/social i Reclaim. Då Casual/Social medlemmar blir accepterad av våra officers i en majoritets omröstning innan man blir antagen, då vi kör en demokratisk omröstning. Med flest JA eller NEJ som bestämmer om en person ska få medlemskap eller inte.

I framtiden då våran Hardcore Grupp är igång till 100% så kommer medlemmarna i Hardcore gruppen att få ge sitt omdöme om dem som ansöker till Hardcore Gruppen.

Lite updaterad Guild Info:

Medlemmar: 200 Members
Aktivitet: Mellan 20 till 26 en vanlig kväll
Medelålder: 25+
Hemsida: http://ruthless.se

En ansökan till våran Hardcore grupp kommer inte kräva den mest utförda ansökan utan alla som ansöker kommer att få testas på ett och ett annat sätt Som DPS mätning, hantering utav olika situationer (Vi dps får ha roligt med tanks + Healers)

Länk till hela Nyheten på våran hemsida.

Reclaim Hardcore Grupp

I och med denna grupp som vi kommer skapa nu menas det inte med att vi kommer gå 100% hardcore utan detta är enbart ett komplement till våran guild till dem som vill raida mycket ska också få chansen till det.

MvH
Reclaim

Medlem

Vi fortsätter att öka som guild och progressen går fram som den ska för våran HC grupp, 3/12 bossar nere på HM om man räknar ihop TFB och Scum & Villainy, vi fortsätter även att växa som guild och har i dagsläget 269 medlemmar i guilden och snittar mellan 20-26 där på kvällarna. Det är såklart mest folk online under raidkvällar men vi har även planer på att utöka våran PVP sektion då siktet är såklart på Ranked Warzone men där tar vi det väldigt lugnt och progressar i lugn takt, vi har ingen brådska.

Vi är fortsatt en väldigt casual/social guild men som även har en Hardcore del nuförtiden och det har uppkommit önskemål på våran månadsmöten som vi kallar för "Öppet Guildmöte" där alla medlemmar är välkomna att delta. Vi lyssnar på våra medlemmar och hoppas just DU vill gå med i sveriges nog i särklass skönaste guild

1
Skriv svar