Scott Pilgrim-spelet får ny karaktär och onlinespelande

Robot
Scott Pilgrim-spelet får ny karaktär och onlinespelande

Scott Pilgrim vs. The World: The Game kan nu utökas med hjälp av ett nytt dlc som erbjuder karaktären Wallace och möjlighet att spela online med dina polers.

#scott-pilgrim-vs-the-world-the-game


Medlem
Scott Pilgrim-spelet får ny karaktär och onlinespelande

Riktigt bra spel, älskade River City Ransom och hela det här spelet är som en enda stor flört till den klassikern! Hade gärna sett nån sorts uppföljare, men schysst att de uppdaterar spelet så här pass långt efter release.

Medlem

Nice med en ny uppdatering men märkte att wallace var i stort sett en re-skin av Stephen precis som Knives var en re-skin av Kim.


//Nothing worth doing in life is easy.

Medlem

Detta var det första och enda spel jag köpte till PS3 via PSN innan det blev hackat. Bortsett från det är spelet rätt så kul men grymt svårt. Fiender teamar upp på dig och gör slarvsylta av din hipster röv innan du hinner säga "damn". Musiken är en underbar mix av 8 bit och rock, gjort av Anamanaguchi, samma killar som gjorde musiken till Bit Trip Runner. Grafiken är gulligt gjord med 8 bit den också. Synd bara det ska vara så svårt annars hade detta varit ett betydligt bättre spel än vad det är


Den som sover levlar inte.

Medlem

Vänta lite här, finns det ett Scott Pilgrim spel? 0_O

1
Skriv svar