Iphone program - rekommendationer och varningar

Medlem
Iphone program - rekommendationer och varningar

Alla vi som har fallit för hypen och införskaffat en iphone kan ge lite tips på vilka program som är bra och vilka som är bajs?

jag har tankat ner tv.nu programmet, en av ficklamporna, vecka (program som visar vilken vecka det är) och facebook. alla ovan är helt OK, och även gratis.

kan tipsa om programmet "writingpad" som ger användaren ett nytt sätt att skriva på. man drar helt enkelt fingret längst ett streck som rör bokstäverna i ordet du vill skriva på keypadden. låter lite lurigt, men fungerar förvånansvärt bra, och är lite snabbare än att skriva på det vanliga sättet.

vad jag letar efter är något som gör att jag kan tanka över bilder till iphonen OSKALADE. någon som har ett tips på vad jag kan använda?

Medlem

Det finns en App som Heter TouchFS som gör att man kan tanka över filer och kommer åt filsystemet på ipodden/iphonen, dock kostar det ~100kr. och jag är inte säker på att det går att kolla bilderna oskalat i det.

Gjorde ett litet test här, även om man sparar ner en bild från nätet i safari (håll fingret inne nån sek på bilden så går det att spara/maila bilden osv). Så sparar ipodden en nerskalad kopia som den använder internt vid visning i det inbyggda programmet. Men om man plockar in den på PC:n så är det orginalstorleken som man sparade.

Aurora Feint (.com) är ett bra GRATISspel som jag gärna tipsar om, det är "treiradblocksmashercombospel" med lite RPGinslag
Det är dock nertaget ur appstoren för tillfället pga. någe mankemang med ny version som är på G.

(Har en Ipod Touch 16gig sedan snart ett år tillbaka, köpte då dom först lanserades i sverige)

Edit: missade ju en app

Mohca VNC/ mocha VNC lite - VNC klient så du kan styra din PC/Mac via ipodden.


Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.
- Sir Terry Pratchett

1
Skriv svar