Ge bort det du inte behöver!

Medlem
Ge bort det du inte behöver!

För många människor känns döden som något väldigt slutgiltigt och hemskt. Trots det så är det ändå så att alla faktiskt någon gång ska dö, precis som alla människor som hittills levat på jorden gjort. Men det behöver inte vara slutgiltigt, för du kan med din död ge livet åter till någon annan. När du ligger sex fot nere i graven så är dina behov väldigt små. Därför tycker jag att det är viktigt att komma ihåg att de som fortfarande lever ibland har väldigt stora behov. Som ett nytt hjärta t ex. Du behöver inte ditt längre, men någon annan kanske gör det och om du med din eventuella död kan rädda en annan människa, bör vi då inte göra det?

Jag är säker på, att om en närstående till dig behövde ett nytt organ, så skulle du önska att det fanns altruistiska människor som gav bort det de inte längre behöver. Om du vill att andra ska göra det, då är det också rimligt att du själv ställer upp. Därför kan du på länken under här bli organdonator. En insats som är nog så viktig.

http://www.livsviktigt.se/Sa-har-tar-du-stallning/Sidor/defau...

Där finns naturligtvis också relevanta frågor och svar.

Tack!

#blogg


signatur

Burn in the light.

ZF
Medlem
Ge bort det du inte behöver!

inte utan att man blir lite misstänksam när nån med det användarnamnet vill att man ska skriva upp sig för ev organfarmning..

1
Skriv svar