Ubisoft belönar spelare med Uplay

Medlem
Ubisoft belönar spelare med Uplay

känns rätt coolt, men det borde istället vara en samling av utgivare som kör via detta tillsammans (ubisoft,ea,activision) så att det täcker mer spel, annars känns det inte riktigt lönt...

Wow, känns som värsta upplyftningen efter det Infinity ward vill göra


signatur

Nothing is like caffein, Drink and get fast
Then your ustoppable

Herregud. Spelindustrin går verkligen utför.

Medlem

Inget tipstack? Show me some love! =D


signatur

Tempus fugit.

Medlem

Är det inte sånt här meck EA la in i Dragon Age? Blev bara irriterad av att behöva skapa användare och skit för att ladda ner uppdateringar och ladda upp achievements..

Medlem

eh? jaha? börjar ledsna på att alla utvecklare ska ha nåt sånt här onlineskräp. man blir snart så låst och kontrollerad så man lär sluta spela helt.


signatur

Intel i9 9900K @ 5000 MHz, Aorus Master Z390, GeForce RTX 4090, Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 / CL19 / 32 GB / 4000 MHz

Inaktiv

Rostade grodor! dra och stick ubisoft!.

Medlem

Va?
Det är väl inget fel med att man kan få belöningar för att spela, Achivements är kul att ha men att kunan "köpa" något för poängen (ex. vapen, kläder, modds) istället för att betala med ex. points känns som en ruskigt bra idé.
Vill man inte/kan man inte uppnå målen så kan man säkerligen betala för sakerna som alltid, klaga när man får något extra, gratis?

Medlem

Förstår inte varför folk är så negativa för det... Vad är det dåliga med det att slippa betala för något som annars kostar?

1
Skriv svar