Nytt rum! Äntligen

Medlem
Nytt rum! Äntligen

Efter alla helger med hårt slit börjar vi nu äntligen se slutet på allt byggande. Idag har nämligen Meya flyttat in i sitt nya rum.
Pojkens rum är ännu inte riktigt färdigställt men han ligger å andra sidan tryggt inne i magen några månader till. Han har en liten snutt med golv som är inköpt men som inte ligger på plats ännu, i övrigt är det rummet också klart för inflytt.

Som ni har sett om ni följt bloggen så har det gått från att vara ett stort sovrum till två mindre. Vi har flyttat ut väggar och byggt ut på vinden som låg utanför för att öka på storleken på rummen en aning.

Det har varit mycket slit men det har också blivit jäkligt fint! Här får ni en "före" som är tagen i morse innan vi flyttade in möbler och gjorde fint på väggen.

Och en bild från eftermiddagen efter montering av fondvägg och inflytt av alla möbler.

Fint va?

#blogg

Medlem
Nytt rum! Äntligen

Snyggt jobbat!


signatur

Cptn BaseballBatBoy!

Medlem

Hey, riktigt tjusigt!

Medlem
Skrivet av jonis:

Snyggt jobbat!

Skrivet av 73mpl4R:

Hey, riktigt tjusigt!

Tack så jättemycket! Meya har stått och känt på alla djur under kvällen, hon verkar imponerad och glad Hon har dessutom fått ett bord in på rummet så hon har även hunnit med en te-bjudning ihop med nallar och dockor

Diggar igelkotten och ugglorna på väggen!


signatur

"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett

1
Skriv svar