Skägg.
10 Chambers
Skrivet av Nowly:

Min sambo gjorde den ljuvligaste pulled porken idag
Han gjorde efter detta recept: http://www.alltommat.se/recept/Pulled-pork-20440
Allt som allt tog det 8 timmar.

Först gjorde han en torrmarinad.
Sen åkte den in i en gjutjärnsgryta i ugnen i 7 timmar.
Sen var det dags for glaze var 15:e minut den sista timmen.
Sen var det bara att dra isär köttet och hälla resterande sås/marinad på pulled porken
Detta åts i pitabröd med tacosås, crème fraiche och ostsås.

Det där såg grymt ut, att köra på glaze sista kvarten låter som en riktigt god idé! Passande nog körde de piggham-karré för 39 kronor häromdagen...


signatur
Medlem
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Nowly:

Min sambo gjorde den ljuvligaste pulled porken idag
Han gjorde efter detta recept: http://www.alltommat.se/recept/Pulled-pork-20440
Allt som allt tog det 8 timmar.

Först gjorde han en torrmarinad.
Sen åkte den in i en gjutjärnsgryta i ugnen i 7 timmar.
Sen var det dags for glaze var 15:e minut den sista timmen.
Sen var det bara att dra isär köttet och hälla resterande sås/marinad på pulled porken
Detta åts i pitabröd med tacosås, crème fraiche och ostsås.

Det där såg grymt ut, att köra på glaze sista kvarten låter som en riktigt god idé! Passande nog körde de piggham-karré för 39 kronor häromdagen...

Det måste ju vara ett tecken på att du ska göra pulled pork Bara att tuta och köra nu då!


signatur

If you can't convince them, confuse them!

Skägg.
10 Chambers
Skrivet av Nowly:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Nowly:

Min sambo gjorde den ljuvligaste pulled porken idag
Han gjorde efter detta recept: http://www.alltommat.se/recept/Pulled-pork-20440
Allt som allt tog det 8 timmar.

Först gjorde han en torrmarinad.
Sen åkte den in i en gjutjärnsgryta i ugnen i 7 timmar.
Sen var det dags for glaze var 15:e minut den sista timmen.
Sen var det bara att dra isär köttet och hälla resterande sås/marinad på pulled porken
Detta åts i pitabröd med tacosås, crème fraiche och ostsås.

Det där såg grymt ut, att köra på glaze sista kvarten låter som en riktigt god idé! Passande nog körde de piggham-karré för 39 kronor häromdagen...

Det måste ju vara ett tecken på att du ska göra pulled pork Bara att tuta och köra nu då!

Don't mind if I do!


signatur
Medlem
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Nowly:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Nowly:

Min sambo gjorde den ljuvligaste pulled porken idag
Han gjorde efter detta recept: http://www.alltommat.se/recept/Pulled-pork-20440
Allt som allt tog det 8 timmar.

Först gjorde han en torrmarinad.
Sen åkte den in i en gjutjärnsgryta i ugnen i 7 timmar.
Sen var det dags for glaze var 15:e minut den sista timmen.
Sen var det bara att dra isär köttet och hälla resterande sås/marinad på pulled porken
Detta åts i pitabröd med tacosås, crème fraiche och ostsås.

Det där såg grymt ut, att köra på glaze sista kvarten låter som en riktigt god idé! Passande nog körde de piggham-karré för 39 kronor häromdagen...

Det måste ju vara ett tecken på att du ska göra pulled pork Bara att tuta och köra nu då!

Don't mind if I do!

Jag kör på till helgen igen. Ska testa den där versionen då.


signatur

IDKFA

Medlem
Skrivet av mrFluffy:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Nowly:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Nowly:

Min sambo gjorde den ljuvligaste pulled porken idag
Han gjorde efter detta recept: http://www.alltommat.se/recept/Pulled-pork-20440
Allt som allt tog det 8 timmar.

Först gjorde han en torrmarinad.
Sen åkte den in i en gjutjärnsgryta i ugnen i 7 timmar.
Sen var det dags for glaze var 15:e minut den sista timmen.
Sen var det bara att dra isär köttet och hälla resterande sås/marinad på pulled porken
Detta åts i pitabröd med tacosås, crème fraiche och ostsås.

Det där såg grymt ut, att köra på glaze sista kvarten låter som en riktigt god idé! Passande nog körde de piggham-karré för 39 kronor häromdagen...

Det måste ju vara ett tecken på att du ska göra pulled pork Bara att tuta och köra nu då!

Don't mind if I do!

Jag kör på till helgen igen. Ska testa den där versionen då.

Du får skriva och lägga upp bilder på hur det blev sen när du har gjort det


signatur

If you can't convince them, confuse them!

Medlem
Skrivet av Nowly:
Skrivet av mrFluffy:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Nowly:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Nowly:

Min sambo gjorde den ljuvligaste pulled porken idag
Han gjorde efter detta recept: http://www.alltommat.se/recept/Pulled-pork-20440
Allt som allt tog det 8 timmar.

Först gjorde han en torrmarinad.
Sen åkte den in i en gjutjärnsgryta i ugnen i 7 timmar.
Sen var det dags for glaze var 15:e minut den sista timmen.
Sen var det bara att dra isär köttet och hälla resterande sås/marinad på pulled porken
Detta åts i pitabröd med tacosås, crème fraiche och ostsås.

Det där såg grymt ut, att köra på glaze sista kvarten låter som en riktigt god idé! Passande nog körde de piggham-karré för 39 kronor häromdagen...

Det måste ju vara ett tecken på att du ska göra pulled pork Bara att tuta och köra nu då!

Don't mind if I do!

Jag kör på till helgen igen. Ska testa den där versionen då.

Du får skriva och lägga upp bilder på hur det blev sen när du har gjort det

The pressure!


signatur

IDKFA

Medlem

Blev ingen pulled pork, drar till Idre imorgon och åker bräda. Men kanske lagar det där under veckan.


signatur

IDKFA

12
Skriv svar