Kent & jag (döden)

Skägg.
10 Chambers
Kent & jag (döden)

Mitt förhållande till Kent har varit stormigt de senaste åren. Och med de senaste åren menar jag sedan de släppte Du & jag döden 2005, för det känns som igår. I alla fall förra året, som senast. Det här med synth och trummaskiner är verkligen inte min grej. De får gärna banka på i 140 bpm på ett dansgolv, men det är en helt annan diskussion. För mig är Kent ångestriff på gitarrer och Jocke Bergs ofiltrerade röst.

Knappt ett dygn efter att Tigerdrottningen släppts är jag därför redo att gå vidare. Kanske för alltid, men har man haft Utan dina andetag på sitt bröllop är det inte alltid så lätt. Istället blir jag fuktig i ögat till Matt Pryors "As Perfect as We'll Ever Be".

"I loved you when I met you, knew that I never let go"

#blogg


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Medlem
Kent & jag (döden)

Vad trist, tycker skivan var riktigt bra! Du & jag döden var en kanonskiva den med, Men inget slår B-sidor och Isola Men det är tur att vi alla tycker olika.

Medlem

Vad tyckte du om JÄIRFM? Den var ju mycket mindre synthig än det mesta de gjort efter DOJD.

Har bara hunnit lyssna på nya skivan en gång, så jag kan inte uttala mig utförligt, men jag gillar verkligen de lite fläskigare låtarna på andra halvan. Innan Himlen Faller Ner känns nästan som något de hade kunnat göra kring Hagnesta Hill och jag älskar det.

Jag har ett alldeles särskilt förhållande til Kent med. En av mina flickvänner ställde upp som modell för ett av deras omslag, men de valde en annan tjej istället.

Musiken tycker jag ändå har varit bra genom åren, har dock inte hört senaste skivan / releasen.


FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

1
Skriv svar