SÖKER SourceMod kodare! (mot ersättning)

SÖKER SourceMod kodare! (mot ersättning)

Vi, Publiclir, som en av Sveriges största spelföreningar söker nu en gedigen SourceMod kodare med ljus och lykta! Tipsar du oss om någon som vi börjar arbeta med så utges även belöning till tipsaren!

Vad kommer din uppgift på Publiclir att vara?
Du som SM kodare kommer laga trasiga plugins till våra nuvarande servrar som bygger på SourceMod. Du kommer även behöva utveckla nya plugins till Publiclir.

Vad får du ut av det?
På Publiclir jobbar de flesta av oss (inkl. mig) helt ideellt och får alltså inte ut något av det vi gör men duktiga SourceMod kodare växer inte på träd och vi har därför gjort det möjligt att få ersättning mot arbete i föreningen.

Utöver att du har möjlighet till ersättning så får du även bli en del av morgondagens förening, en del av något växande och kommande samtidigt som du får bli en del av vår gemenskap.

Är du den vi söker? Känner du någon som du tror skulle kunna ta sig an utmaningen? Sprid gärna budskapet!

Hur gör du för att ansöka till att bli kodare åt Publiclir? Du mailar Daniel@Publiclir.se med vidare information om dig och att du är intresserad av jobbet.

Varför vi gör detta är för att kunna få samtliga av våra spelservrar att funka felfritt samtidigt som ytterligare funktioner som vi anses behövs ska finnas för att göra spelmiljön bättre.

1
Skriv svar